AKTUELNO

Jedva čeka da sa ćerkom popriča o svim greškama i kiksovima, koje je pravila tokom ''Zadruge 4''.

Jedna od najaktulenijih zadrugarki najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, intrigira javnost širom regiona od samog početka četvrte sezone ''Zadruge''. Naime, osim što se dokazala svojim vanvremesnkim talentom, i odnela brojene nagrade na Zadrugovizijima, Paula Hublin je ostavila veliki trag na gledaoce svojim turbulentnim odnosima u rijalitiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je u rijaliti ušla sa dečkom Franom Pujasom, sa kojim je nakon samo tri dana zaratila. Paulin boravak su obeležila još tri turbulentna ljubavna odnosa, međutim kako se približilo finale, ona je ponovo bliska sa Franom, a svađe su sve učestalije.

Sada se za Pink.rs oglasio Paulin otac, Matija Hublin, i u iskrenom razgovoru opleo po Franu i svojoj ćerki:

Ja sam od početka govorio, nema ništa od njihove veze. To je i sama Paula rekla. Nema tu nikakve budućnosti, oni su za sebe jedno, a za drugoga najgori. Kod njih je rivalstvo nekakvo. Fran je malo ljubomoran, on je to i pokazao, nisam ja to izmislio, već su to svi videli. On se ne veseli njenim uspesima, već je jednostavno ljubomoran na nju. Sve je trulo, ta Zadruga im je krenula jako ružno - priča Matija, pa dodaje:

Foto: Pink.rs/Mladen Mijatović

Bolje bi joj bilo da je ušla sama, da nije imala te gluposti i danas bi bila kraljica. Danas je nazivaju svakako, mada unutra su drugačiji uslovi. Lako je nama pričati, ali treba staviti tuđe cipele na noge, pa tek onda videti da li žuljaju ili ne žuljaju. Ja jedva čekam da se to završi, da popričam sa njom, da vidim šta mi ima reći na sve te gluposti, greške i kiksove koje je imala - zaključio je Matija Hublin za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

Autor: M.M.

#Fran Pujas

#Matija Hublin

#Paula Hublin