AKTUELNO

Nije ga štedela!

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" koja se emituje na RED TV-u, voditeljski duo Ana Radulović i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivšu zadrugarku i medijsku ličnost Aleksandru Subotić.

Foto: RED TV

Na samom početku, Aleksandra se dotakla ljubavnog odnosa Maje Marinković i Marka Janjuševića Janjuša.

Mislim da Janjuš ima zadatak da nju provocira, a ne da je kulira i mislim da sve što radi, radi podmuklo i pokvareno. Ljudi to mnogo drugačije doživljavaju nego što to jeste tako. On je mnogo podmukliji i namazaniji od nje, ona je mlada, ima 24 godine, neiskusna je, nema ona sad neka životna iskustva da bi bila namazana. Nju je otac štitio, a on je jedan izuzetno namazan čovek koji je varao svoju ženu milion puta i to je vešto krio, varao ju je i u prvoj sezoni, pa se na kraju sve slomilo na Majinoj grbači, jer ona ispada psihopata, neurotična, ludača... Niko nema lepo mišljenje o njoj – kaže ona, pa nastavlja:
Ja Maju poznajem i ne mislim da je ona bilo šta od toga, nego da on nju podmuklo izaziva, što možemo i da vidimo. Namerno joj tera inat. Na kraju krajeva, ako on neće da bude sa njom, on nije mlad dečko, on ima mnogo više godina, onda se skloniš od te osobe – rekla je Subotićeva.

Foto: RED TV

Maja mi je pričala sve, nije mi bilo jasno šta je ona videla u njemu, delovala je kao omađijana. On svesno radi stvari koje nju nerviraju, on da se toliko brine za svoju porodicu napolju, on ne bi trebalo da radi takve stvari, nije malouman i svestan je da to gleda cela njegova porodica. Svesno je dozvolio da se sve slomi na njoj. Janjuš nju mnogo ponižava, ja da sam na njenom mestu, gore stvari bi mu radila – otkriva bivša zadrugarka.

Aleksandra je otkrila i šta misli o njihovoj budućnosti.

Zavisi kako ona bude stajala finansijski. To nije samo Majina priča, ne znam koliko je to tačno, ali ja sam načula da se dosta njegovih bivših devojaka, ako se mogu nazbati devojkama, on je i tada bio oženjen, bio je sa tim nekim ženama koje su rekle da su ga izdržavale – zaključuje ona u emisiji "Pitam za druga".

Foto: RED TV

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Aleksandra Subotić