AKTUELNO

Bila sam ljuta, rešila sam da se vratim kući nenajavljeno – otkriva ona.

U novom izdanju emisije "Pitam za druga" koja se emituje na RED TV-u, voditeljski duo Ana Radulović i Stefan Kandić Kendi ugostili su bivšu zadrugarku i medijsku ličnost Aleksandru Subotić.

Foto: RED TV

Aleksandra se dotakla svog ljubavnost statusa. Naime, ona je nedavno raskinula sa svojim momkom, ali par se pomirio, a ovom prilikom, Subotićeva je otkrila sve detalje.

Skandal se desio – započinje Subotićeva kroz smeh, pa nastavlja:
Ja sam ovako po prirodi eksplozivna, ali prvo dosta tripim, budem nekako tolerannta, ali u nekom momentu na neku najveću glupost puknem, ali to kod mene sve traje kratko, jer sam ja takva. Posvađala sam se sa svojim momkom oko svoje objave na jujtjubu koja se njemu nije svidela. Snimila sam neki klip u vezi jedne operacije, on mi je rekao da ne kačim, ja sam okačila jer me nije bilo briga šta će on u tom momentu da misli, on je meni to zamerio, ja sam se posvađala s njim i krenula sam sa decom za Beograd – kaže ona.

Foto: RED TV

Nismo se čuli dva dana, meni je to bilo jako čudno, jer sam navikla da on meni stalno piše, navikla sam da imam njegovu pažnju. Bila sam ljuta, rešila sam da se vratim kući nenajavljeno, došla sam ispred vrata, a on meni nije hteo da otvori, ja ga zovem, on ništa i to mi je bilo dosta ponižavajuće i ružno, ali pošto sam ja jako emotivna, počela sam da plačem i okačila sam taj stori, i u tom trenutku se on meni javio, ali ja sam već pozvala taksi – priča Subotićeva.
Pomirili smo se, izvninila sam se ljudima koje sam potresla, ali eto, za dve godine mora makar jedna svađa, ovo je u tom periodu prva ozbiljna svađa – zaključuju Aleksandra u emisiji "Pitam za druga".

Foto: RED TV

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Aleksandra Subotić