AKTUELNO

Nije ga štedela!

U večerašnjem izdanju emisija ''Pitam za druga'' na ''RED'' televiziji kod Ane Radulović i Kendija, gost je bivša zadrugarka, atraktivna Aleksandra Subotić.

Ona je žarila i palila u drugoj sezoni najgledanijeg rijalitija, a sad je govorila o brojnim aktualnostima iz ''Zadruge 4''.

Foto: Red TV

Ovom prilikom otkrila je svog favorita i prognoze za pobednika:

Mogu da kažem da mi je Maja favorit jer mi je drugarica, volim je kao ličnost. Ali iskreno, niko se ne izdvaja po nečemu pozitivnom, da zaslužuje pobedu. Mišel se najmanje svađao, on mi deluje najfinije. Ali i Miljana mi se izdvaja, volela bih da ona jednom pobedi - kaže Subotićeva.

Foto: Red TV

U nastavku razgovora pomenula je Taru Simov i Nenada Aleksića Ša, pa je iskoristila priliku da prokomentariše njihovu situaciju.

Ne sviđa mi se Sandra Ređić nimalo, jer je pristrasna, To sam videla kroz priču Tare i Ša - priča Aleksandra, pa dodaje:
Ne mislim da se Ša kaje, već lađa tone pa da se spase što se može. Pokušava da se čupa kod naroda. Njega da je zanimala žena, zanimala bi ga godinu dana, a ne samo sad - kaže Subotićka.

Foto: Red TV

Kolika ti moraš da budeš budala, nađeš švalerku. Prvo magarčiš svoju ženu koja sedi kući i čeka te, onda uzmeš i pljuješ je. Pa ti švalerka pobegne iz rijalitija, platiš joj 50 hiljada evra i onda se setiš žene. Kad je budala i neka je platio - zaključila je Aleksandra.

Autor: M.M.

#Aleksandra Subotić