AKTUELNO

O njima sve najgore!

U toku su Nominacije. Večeras zadrugari biraju između Miljane Kulić i Filipa Cara. Naredni koji nominuje je Bora Santana:

Miljana je bila nominovana prošle nedelje, a Filip pre dve nedelje. MIljana i ja smo imali par sukoba, ja nju cenim, i kada sam joj video majku skoro, izvinio sam se zbog svega. Ja ne želim da se svađam sa Miljanom, ali mnogo smo ružnih reči uputili jedno drugom. Miljana me je pitala da li ćemo popiti piće sa Zolom, ja sam odlučio da se ne svađam sa njom, pogotovo zbog njene majke, koju jako cenim - pričao je Bora kada ga je Miljana prekinula:
Ja sam ovde izuzetak, dama koja ima dete, ja se nikada nisam družila sa elitnim prostitutkama. Moj najveći blam je moja bivša veza, a ja da se raspravljam sa ovim lošim ljudima, nemam nameru. Ja sam sada shvatila šta je porodica - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Car sa druge strane se promenio od kako je opet sa Minom, da je ovakva bio od početka, bilo bi mu super. On tvrdi da nije bio sa Milicom, ali svi tvrde drugačije. On će to reći Mini, a ona će sigurno reći meni. Miljanu sam posalo prošle nedelje, i zbog toga nju ostavljam - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

O Miljani mislim sve najgore, imamo neke nerašćićene račune koje ćemo rešiti napolju. Sa druge strane Filip i ja smo imali buran period, ja nikada nisam videla toliku pi*ketinu, lažov, manipulator. On je mene srozao kao osobu, kao ženu. Mene najviše muči što sam pogazila reč koju sam dala mojoj majci. Ja ću se sa Minom i Matorom obračunati napolju kao i sa Miljanom. Sa Miljanom stavari rešava napolju, a na Cara stavljam tačku ovde i njega šaljem - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga