AKTUELNO

Nije ih štedela!

Jovana Tomić Matora stigla je u Rajski vrt i žestoko prokomentarisala odnose u kući.

Kako se osećaš? - pitalo je Drvo mudrosti.
Bilo bi mi žao da nisam ušla. Prevazilša sam neke stvari. Trenuto se družim sa Aleks. Nismo pričale jedan vremenski period, fali mi pažnja, fali zagrljaj. Ona je sva takva dođi vamo bebo i onda se ja ušuškam kao mala devojčica. To je neki flert i koketiranje, ulepša mi ove poslednje dane i sastanke - započela je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Svašta se izdešavalo, ko te je najviše iznenadio? - zanimalo je Drvo.
Najveći pečat mi je ostavilo ovo sa Sanjom. Teško mi je pala situacija sa Sandrom, kad je bilo ono da me se odrekla. Ona i Čorba su mi od novih učesnika najdraži. Niko me nije nešto posebno razočarao. Kad je bila poslednja igrica, Bora i ja smo se izmirli pre ulaska, sve je bilo suoer i na kraju kad je došla igrica, sinoć isto na igri istine, on nema više živaca. Sve se svodi na pretnje, psovao je on i pre, ali ne ovako. Na igrici sam se raspkala posle duže vremena. Zabolelo me je i bilo mi je krivo - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Svi su ušli sa stavim, da li su se oni menjali? - pitalo je Drvo mudrosti Matoru.
Ja sam neko ko je pričao o kodeksima i pregazila sam ih mojim druženjem sa Anđelom. Niko nije rekao da je to ispravno i da treba tako da bude. Osetila sam da dečko nema nikakvu nameru. Što se toga tiče nije mi krivo, uradila sam kako sam htela, neka sam pregazila. Ne volim puno da govorim ko je imao kakve stavove i kodekse, nemma sada pravo za to, a ni osnovu jer sam i ja pregazila. Manje više kad pogledaš svi su se izmešali, nema ko sa kim nije bio, uvredio. Preteške reči se koriste ovde. Sa Anđelom sam stupila u komunikaciju, ali ne mogu da zaboravim neke stvari - objasnila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde da pričamo o Nenadu, on je prošao kroz razne faze. Kako komentarišeš poslednju? - pitalo je Drvo.
Rekao mi je da mu je trenuto sivilo i pomračenje. Rekao mi je da mu je krivo za sve što se dešavalo između nas i zamolio me da budem tu za njega. On ne može da prihvati kritiku, posvađaće se i kad zna da nije u pravu. Kad slušam odogovore za Taru deluje kao da tera inat. Ništa mu ne uzimam za zlo, on je mnogo pogubljen i ne zna šta priča. Jako je loše i tek će mu biti loše kad vidi Ivanu i suoči se sa stvarima oči u oči. Drago mi je da se osvestio. Ne vidim mesto da se petljam. Ja sam sa njim prošla neke stvari još dok je bila Dragana Mitar, sad sam rekla šta god, samo da je srećan. Volela bih da se mane nekih stvari, posveti se sebi. Pogubio se, ali vratiće se. Želim stvarno kad izađe da dodđe sebi, nekako mi ga je i žao kad vidim da plače - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega šta misliš o vezi Maje i Janjuša? - pitalo je Drvo.
Jao, cirkus. Oguglala sam. Definitivno Maji treba pomoć. Sa druge strane, oni su meni isti. Preterali su. Ono sinoć, on opet izgreban, ona skače. Ne mogu jedan dan da sastave, muče i sebe i druge. To nema veze sa ljubavlju. Mi koji smo bili ovde u vezama, računam i sebe, to što smo predstavili kao ljubav, daleko je od ljubavi. Meni ne može niko da objasni da on ne može da se razvoji, kao žao mu je. Sednem sa njim priča mi jednu priču. Oni su mi egal, ne doživljavam ih, dosadni su i naporni. Oni neće ostati napolju ni 2-3 dana. Janjuš kad priča neke stvari samo da bi je smirio, pravo još gore, a ona je obolela. Jedna reč - katastrofa. Jedna stvar je fascinantna, kad ispadne frka jedva ih utišaju,rvo Maja digne glavu i traži potvrdne, gledaju kamere, a onda to isto radi Janjuš. Isti scenario, iste reči - pričala je Matora,

Foto: TV Pink Printscreen

Još jedan zanimljiv par se nameće, a to su Mina i Car. Prvo me interesuje da li je sa Minine strane sve to iskreno? - upitalo je Drvo Jovanu.
Ja sam rekla sinoč da je ono igra istine. Mina voli da bude u tim odnosima, da raskrinka sve i radi igrice. Na neki čudan način nju to privlači, ima poremećaj. Kada priča sa mnom za Cara, ona kaže kako ne može da pređe preko uvreda, lepa sve objasni, izvini se mami, a onda kada joj bude malo dosadnije, kad se on upusti u drugu priču, onda ona tu uradi. U najgorem slučaju otićiće zajedno na more i to je to. Vrlo je dobro poznajem, njoj se ne može verovati. Znala sam da joj se Mišel ne sviđa. Priča kako je prešla preko uvreda jer ga voli, važi. Poznavajući nju i njen mozak, ovo je trenutno zanimljivo iz razloga koji samo ona zna. Jedina osoba koja nju poznaje je Vlada - komentarisala je Jovana.
Hvala ti Jovana - reklo je Drvo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga