AKTUELNO

Veselo!

Pevačica Dijana Janković Rokvić, poznata kao Didi Džej, danas krsti ćerku u Crkvi Svetog Marka. Pevačica koja je naslednici dala ime Dayana potrudila se da sve bude savršeno za ovaj poseban dan. Inače, Dijanina ćerka slavi prvi rođendan.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Pevačica se pojavila u narandžastoj haljini i vezane punđe, a sve vreme se smeškala dok su svirali trubači. Ćerku je obukla u belu haljinu sa tilom. Tu je bio i njen suprug Daniel.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Danas je Dajanin prvi rođendan i krštenje, nisam mogla da spavam, tresu mi se ruke i noge, više sam uzbuđena nego oko svoje svadbe. Planirali smo proslavu, krštenje i svaki detalj. Ovo je veliki dan za nas. Ne znam da li ću joj dozvoliti da bude pevačica, to je jako teško, ali ja se neću previše mešati - kaže pevačica i dodaje:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Ovo je malo slavlje za najbliže, htela sam da to bude intimno i privatno. Nisam htela da pravim feštu od krštenja. Godina mi je bila fenomenalna, s obzirom na to da se Dajana rodila i da sam je gledala kako raste.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Dijana je istakla da ne planira još uvek drugo dete.

- Planiram da osvojim ceo svet, pa da pričamo o tome. Moja ćerka će prvo pričati srpski, pa engleski, prva reč koju je izgovorila bila je - tata - ističe Didi.

Autor: P. R. ; M.K.