AKTUELNO

Jedva dočekali!

Nakon što su mere protiv korona virusa popostile, poznati su to odmah iskoristili i otišli na putovanje. Među njima je i Anastasija Ražnatović koja će za nekoliko dana otputovati na godišnji odmor, a sa nestrpljenjem iščekuje trenutak kada će se sunčati i uživati na plaži.

- Ako me pitate koje godišnje doba više volim, onda je to svakako leto. Imala sam tu sreću što sam za vreme korone bila u Novom Sadu, te sam veći deo vremena provodila u dvorištu - kaže Anastasija i dodaje da je korona uticala na nju, kao i na sve ljude širom sveta.

- Promenila je način razmišljanja, da se više ne opterećujemo toliko nebitnim stvarim i da nam je zdravlje prioritet, kao što uvek i treba da bude. Naučila nas je da ne možemo sve da planiramo i organizujemo unapred. Zato svaki trenutak koji provedemo sa dragim ljudima treba da cenimo - kaže Anastasija, koja je pre nekoliko nedelja boravila i na Maldivima.

Manekenka Sofija Milošević u pratnji nevenčanog supruga Luke Jovića otputovala je na Ibicu. Tim povodom iznjamili su luksuznu jahtu, kako bi obilazili plaže i uživali u čarima ovog mesta.

- Zbog poslovnih obaveza mog supruga, prinuđeni smo da tako i planiramo odmor. Korona nas je sve usporila, pa popuštanje mera smo svi iskoristili da odemo negde na odmor. Mi smo odabrali Ibicu, a kada ste sa porodicom to je neprocenjivo. Uživam sa sinom, a Luka mi dosta pomaže, tako da je ovo za mene pravi raj. Ja sam neko ko je uvek želeo da sve bude po PS-u, ali nas je korona dementovala i sada uživamo u svakom danu- kaže Sofija koja dodaje da joj Luka uvek dodeljuje komplimente.

- Luka je pažljiv i srećna sam što imam takvog čoveka pored sebe. Divan otac, pažljiv partner, što meni daje vetar u leđa da budem, zahvaljujući sinu i njemu, još bolja. Ne mogu da izdvojim nijedan kompliment posebno jer svaki dobijen od njega je meni najdraži- naglasila je ona.

Pevačica Sara Jovanović privlači pažnju kako svojim glasom, tako i izgledom. Sara je nedavno bila na festivalu u Hrvatskoj, gde je i odmarala nekoliko dana, kao i u Crnoj Gori.

- Akcenat je više bio na društvenim mrežama. Imala sam sreću što uopšte postoji ta opcija, ali ono što mi je najviše nedostajalo jesu nastupi - naglasila je ona.

Plavokosa Kruševljanka Milica Todorović nedavno je boravila u Egiptu, a kroz smeh je rekla kako je organizovalo to putovanje.

- Otišla sam na odmor od korone. Uplatila sam to putovanje još kada ništa nije radilo. Razmišljala sam šta da radim i rekla: “Ajde da idem na more, da nešto radim”. I onda je počelo sve da se otvara i pomislila sam: “Je l’ realno da idem na odmor, sada kada treba da radim”. Kod mene je sve naopako- kaže kroz smeh Milica Todorović.

Na pitanje da li sada više štedi, Milica je odgovorila:

- Egipat mogu da priuštim. (smeh) Od sada ću biti pametnija. Da mi je neko rekao da će biti ovako ne bih mu verovalo. Ja sam malo neorganizovana što se tiče finansija. Volim kada nešto zaradim da dajem, kupim ovo- ono, ali trebalo bi sada malo drugačije da se razmišlja.

Autor: M.K.