AKTUELNO

I stas i glas!

Tea Tairović ovoga leta je najtraženija pevačica sa estrade, što potvrđuje spisak njenih zakazanih nastupa. Atraktivna brineta, koja je karijeru počela u jednom muzičkom takmičenju, za samo dva meseca će inkasirati 126.000 evra.

Naime, tokom jula i avgusta ona već ima čak 36 zakazanih gostovanja u klubovima koji se nalaze na različitim lokacijama u zemlji, regionu, na primorju i inostranstvu. Početna cena tezge joj je bila 2.000 evra, ali je zahvaljujući numeri koju je nedavno objavila "Hajde", a koja je postala veliki hit i svi pevači su je uvrstili u svoje repertoare, Tairovićka uspela da podigne cenu, ali i postane najangažovanija pevačica.

Foto: Instagram.com

Kada se podvuče crta, prosek koji uzima po nastupu je 3.500 evra. Da joj je nova pesma donela odličnu zaradu, svedoči i činjenica da je na jednom slavlju na toj pesmi zaradila oko 5.000 evra, i to za nepuna tri minuta. - Nije sve u parama. Ja ne proričem sudbinu, ne znam koliko će se zaraditi - kroz smeh je rekla Tea. Tea je ponosna što je pesma postala hit za kratko vreme, a naročito što su počele da je pevaju i njene koleginice na svojim nastupima. - To je za mene jako dobar znak. Ja sam isto znala da procenim sa tuđim pesmama koliko ću bakšiša dobiti, tako da ako su oni pogodili s mojom, odlično - rekla je Tea za medije.

U videu možete videti kako je prštao keš na jednoj privatnoj proslavi uz Teinu izvedbu nove pesme:

Video: Facebook.com/Josif Barbul

Inače, Tea je, kao što je poznato, poslednja nastupala sa Šabanom Šaulićem i samo pukom srećom je izbegla da bude u kolima u kojima je poginuo legendarni pevač u februaru 2019. godine. Njih dvoje su imali i duet "Od kad tebe znam", koji se i dan-danas peva na raznim slavljima.

Foto: TV Pink Printscreen, E-STOCK/PRINTSCREEN/WWW.WESTFALEN-BLATT.DE

Autor: M.M.

#Tea Tairović