AKTUELNO

Ljubav koja pobeđuje sve!

Uz bezvremenske hitove koje je iznedrila Marina Tucaković decenijama se veseli, nekad leče rane i boli, ali i dočekuju brojni bitni datumi. Mama estrade, kako je mnogi zovu, našla je put do ljudske duše, i dan-danas stvara i piše, a dok je mnoge pevače usrećila svojim darom, ona je svoju sreću pronašla pored supruga Aleksandra Fute Radulovića koji joj je decenijama bezrezervna podrška i uporište.

Jedno drugom su pružili veliku podršku, ali i utehu kada im je sin Miloš iznenada preminuo 2008. godine. Njegovo beživotno telo je u porodičnom domu Radulovićevih pronašla njegova tadašnja devojka Saša, a Marina je u više navrata pričala kako bi joj jedina želja bila da se vrati u prošlost i zagrli sina.

Foto: Andrej Nihil

Marina i Aleksandar imaju još jednog naslednika Milana, koji poput roditelja ima dar za pisanje, a majci je bio velika podrška kada je saznala da ima kancer.

- Da sam dobro - nisam dobro sigurno. Ali nisam ni loše! Idem na terapije, moram da izguram, videćemo. Na ove promene vremena se osećam lošije, ali kad je lepše vreme, lepša sam i ja - pričala je Marina medijima i otkrila da sa suprugom prolazi kroz dobro i loše, ali od njihovih malih rituala i maštanja ne odustaju:

- Moj dan izgleda kako kad. Uglavnom se jako rano budimo i Futa i ja, popijemo kaficu, lekove, naručimo da jedemo ili ja nešto napravim. Malo se pomerimo, pa imamo preglede. Stalno imamo želju da putujemo, nekad i odemo. Uvek sam bila dosta kod kuće, mislim o tome da sam baš zdrava i da mogu da idem gde hoću, eto o tome maštam, da putujemo negde daleko.

Foto: E-Stock

Kompozitorka je u više navrata javno ispričala da joj je upravo Futa najveći oslonac, kao i da je ni u jednom trenu ne napušta.

- Moj muž mi je najveći oslonac. Ja sam se primirila pa ja njega slušam, bodri me stalno.

Autor: N.V.