AKTUELNO

Evo šta je ispričao.

Voditeljka Dušica Jakovljević je sa Kristijanom Golubovićevim u studiju porazgovarala o pokajanju Nenada Aleksića Ša zbog svega što je uradio svojoj bivšoj supruzi Ivani.

To je takva konfuzija, svoje žene, koje su za nas bile idealne, negde smo pravdali svoje kikseve u rijalitiju time da one nisu idealne. A to je ustvari zatvoren prostor. Ako dozvolite devojci da vam se približi i ne sasečete, nego imate neko maženje, poljubac, da jedete zajedno, pa vam uđe u WC... To je već sloboda. Meni je 5, 6 tako ulazilo... To je lestvica intime - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li je to pokušaj da se vaša savest opere? - pitala je Dušica.
To postoji, ali mi tražimo opravdanje za stvari koje nisu fer plej. Meni kada se neko dopadne, ja dam šansu. Ja sam Kristini dao na značaju. Zato mene zaboli kada me sada nazove neki lik iz njene prošlosti i kaže: "Ona je ovakva, onakva"... Džentlmenski je da ja sada gutam neke stvari. Ja ne mogu da dočekam da ona sada izađe, da sednemo u auto i porazgovaramo dva sata. Nažalost, mi nismo poštovali pravila produkcije, izvinio bih se produkciji. Izigravao sam Betmena tamo. Našao sam kutke neke da je oslobodim od nekih stvari, pitao je da mi kaže sve o sebi. Nešto me je vuklo da je pitam odakle tako lagodno ponašanje devojke koja je ušla sa stavom. Sada shvatam sve elemente neiskrenosti. Ja nisam običan čovek. Držim stav da devojka mora da ima relativno normalnu prošlost. Ona nije bila iskrena prema meni... - dodao je Golubović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.