AKTUELNO

Njegovo ponašanje pokazuje suprotno.

Naredni takmičar sa kojim je voditelj Milan Milošević večeras obavio intervju bio je Filip Car, koji se danas posvađao, a zatim i pomirio sa Minom Vrbaški.

Stalno je gas neki... Sinoć sam se posvađao sa Minom. Nešto sam joj prebacio za Mišela, nešto još rekao, ona izašla van, pa plakala, pa ja tumačio nešto sa njom, napravio još veći problem. Kada smo se probudili, bila je nervozna, raspravljali smo se. Vidim da je i ona napeta i nervozna, sva je čudna i ja isto. Valjda nas sve stiže kako izlazimo. Ne znam da li se više plašim svoje mame, njene mame, rodbine. Mama će me ubiti - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Strah me je da pričam sa njom o svemu, bojim se da ne reaguje loše, bolje mi je i da ćutim... Ja njoj verujem, ne baš hiljadu posto, ali verujem joj da me voli i da želi da gradimo nešto. Ali ne mogu baš da stavim ruku u vatru za nju. Ne muči me ni to za Mišela i Frana, nego ja valjda potisnem druge probleme u sebi. Ja uopšte i ne treba da joj prebacujem Mišela i Frana, mi smo raskinuli, ja sam prvi krenuo u druge odnose. Ne mogu uopšte da joj to uzimam za zlo. Ali taj moj nemir... Ne želim da je gledam kako plače i kako je tužna, ali sve me stiže. Nađem glupost na koju se nakačim i to je tako - nastavio je Filip.
Koliko si se razočarao u ljude koji su ti bili bliski i sada kada ste Mina i ti odlučili da pređete preko svega, jedino je Ša hteo da razgovara sa tobom. Nema ljudi koji su bili uz tebe, nema Paule, samo se Ša pokazao kao prijatelj - prokomentarisao je Milan.
Svi imaju nekako svoje probleme. Ja gledam, koliko god sam mogao da porazgovaram sa nekim... Nešto da je neko bio specijalno uz mene ovde, ja sam i navikao da ne očekujem to. Ša je stvarno ispravan momak, uvek priđe. Mina se u sve petljala dok nije bila sa mnom, a i ja sam... Ali ja sam muškarac, voleo bih da je ona drugačija bila. Kao žensko je trebalo da bude malo pametnija, u svakoj priči je bila mirođija. Voleo bih ako budem sa njom napolju, da se ne osvrćem na rijaliti i da zaboravim sve. Ja je ispitujem gluposti, koji me i zanimaju - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Na koga si ljubomoran više, na Mensura, Mišela ili Frana? - pitao je Milošević.
Veruj mi, ne interesuje me to. Ne zanima me to sa Mensurom, ništa me ne zanima, ne znam zašto u ovom prostoru imam potrebu da to komentarišem. Ne znam, rekao sam joj danas izvini, neću da spominjem te stvari i šta je imala u prošlosti - odgovorio je on.
Da li ti sve izgleda prisilno? Ona je rekla da ne može da bude sa tobom jer joj se vraća sve što si joj izgovorio - pitao je Milan.
Ja mislim da je to do prostora, napolju neće biti ovakva tenzija. Ja razmišljam da li će ona izaći pre mene, ja pre nje, voleo bih da zajedno izađemo odavde. Razmišljao sam, ako ona izađe pre mene, kada ja izađem, da vidim da li je ona ostala pri istom. Možda je promene prijatelji, majka, možda bude pogledala snimke naših svađa, pa joj se vrati. I na mene možda ako izađem pre mogu da utiču... - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se ustvari plašiš da će ona da se suoči sa onim što je bilo i da shvati neke stvari. Plašiš se ako ode van tvoje kontrole da će pasti pod uticaj i ostaviti te - prokomentarisao je Milan.
Da, vraćanje na to je najgore. Ja vidim ovde kada krenu, napune joj se oči suzama. Sinoć kada sam joj prebacio Mišela, krenuli smo da raspredamo. Tako se bojim da se sa majkom, prijateljima ne vrati na to. Da. Ja bih voleo prvo da se vidim sa Minom, da vidim kako je rešila to sa majkom, pa da vidimo šta ćemo. Ona ima puno kvaliteta, ne samo fizički izgled. Smatram da je dobra, ne znam kako bih opisao, ali mislim da je jako dobra cura, koja radi neke stvari iz nepoznatih razloga. Prezentuje sebe u lošem svetlu, koje samo njoj idu na štetu. Ja mislim da joj ovo nije igra, vidi i ona sama da sam ja iskren - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je žao što si povredio Sanju Stanković toliko? - pitao je Milan.
Žao je meni Sanje, Mina i ja smo bili sa drugim ljudima i svi oko nas su ostali povređeni, i Mina i ja. Kod svakoga se manifestuje drugačije. Vidim da je i Aleksandra malo. Ja Sanji nisam obećavao brda i doline, sviđala mi se. Trebalo je da budem iskren i da kažem da gajim emocije prema Mini - istakao je Filip.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.