AKTUELNO

Zatekle ga tužne vesti!

Srpski di-džej Igor Garnier iznenada je sinoć preminuo u 31. godini tokom treninga u Vašingtonu.

Talentovani muzičar iz novobeogradskih blokova godinama živi u Americi, a kako je potvrdio njegov prijatelj, Igor je samo pao u teretani kao pokošen, hitna pomoć je ubrzo došla, međutim, nije mu bilo spasa. Kada su lekari stigli, mogli su samo da konstatuju smrt. Prema nezvaničnim informacijama, mladom umetniku je najverovatnije stalo srce.

Igor je bio više od sedam godina u vezi s Minjom, ćerkom popularnog pevača Željka Samardžića. Igor je radio i na njenim pesmama, a pojavljuje se kao maneken u njenom spotu za pesmu "Budući moj".

Kada je saznao za ovu tragediju, Željko je bio skrhan bolom.

Foto: Promo

- Čuo sam i jako mi je žao zbog Igora i njegove porodice. Od kada je otišao u Ameriku nismo imali kontakt i ta tužna vest me iznenadila. Neka mu je laka zemlja i pokoj duši, pamtiću ga kao jednog divnog momka i odličnog muzičara - rekao nam je Željko.

Igor je poslednjih godina radio uz jedno od najvećih imena elektronske muzike - Erika Prica. On je već sa šest godina počeo da svira klavir. Završio je muzičku školu, a njegov talenat ubrzo je počeo da biva nagrađivan na raznim međunarodnim takmičenjima. Pre 16 godina upoznao se sa elektronskom muzikom, a kako je vreme prolazilo, odlučio je da haus muzika neće biti samo njegov hobi već i deo života. Igor iza sebe ima nekoliko veoma uspešnih albuma i pregršt sjajnih nastupa širom bivše Jugoslavije i Amerike. Jedna od njegovih napopularnijih pesama je "Milka Canić", obrada numere "Barbra Streisand" popularnog sastava Dak sos.

Foto: Instagram.com/igorgarniermusic

Autor: M.M.

#Igor Garnier

#Željko Samardžić