AKTUELNO

Smogla snage da progovori!

Srpski di-džej Igor Garnier iznenada je sinoć preminuo u 31. godini tokom treninga u Vašingtonu.

Foto: Instagram.com/igorgarniermusic

Talentovani muzičar iz novobeogradskih blokova godinama živi u Americi, a kako je potvrdio njegov prijatelj, Igor je samo pao u teretani kao pokošen, hitna pomoć je ubrzo došla, međutim, nije mu bilo spasa. Kada su lekari stigli, mogli su samo da konstatuju smrt. Prema nezvaničnim informacijama, mladom umetniku je najverovatnije stalo srce.

Igor je bio više od sedam godina u vezi s Minjom, ćerkom popularnog pevača Željka Samardžića. Igor je radio i na njenim pesmama, a pojavljuje se kao maneken u njenom spotu za pesmu "Budući moj", a sada se ona skrhana bolom oglasila na svom Instagramu.

Foto: Instagram.com/minjamcfly

- Malo je reći da me je vest šokirala. Prekinuli smo kontakt od kada je rešio da zauvek ostane u Americi što se desilo pred osmu godišnjicu naše veze. Živeli smo 6 godina zajedno. S ljubavlju stvarali muziku koju su mnogi voleli. Bio je jako talentovan momak, vredan i zdravih navika. I dalje ne mogu da verujem da se njegov život tako brzo ugasio. Najiskrenije saučešće njegovoj majci Renati, i celoj porodici koja ga je beskrajno volela i podržavala ceo život. Nek mu je laka zemlja i večna slava - napisala je Igorova bivša devojka Minja.

Foto: Instagram.com/minjamcfly

Autor: M.M.

#Igor Garnier