AKTUELNO

Voditeljka je početkom godine i zvanično stavila tačku na brak.

Popularna voditeljka čuvene emsiji "Magazin In", Sanja Marinković, razvela se početkom godine nakon što je provela deceniju u braku sa Aleksandrom Uhrinom, a sada je prvi put pričala o tome u kakvim su odnosima ostali.

Iako smo se razveli, Aleksandar i ja smo najbolji prijatelji i roditelji svog deteta. Komuniciramo i viđamo se na dnevnom nivou, i kada je reč o našem sinu Strahinji, sve je kao što je nekada bilo – istakla je ona, a zatim se osvrnula na to da li je teško biti majka u toj situaciji.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Mamama koje se same bore kroz život sigurno nije lako i verujem da nijedna majka neće žrtvovati obaveze prema detetu da bi postigla druge ciljeve. Meni je Strahinja i dalje prioritet. Svakog jutra ga vozim u školu i sve obaveze završim do tri da bih stigla da ga pokupim iz škole – istakla je ona za i dodala:
Mislim da je jako važno kakav odnos imaju mama i tata. Otac je veoma važan u odrastanju deteta i sigurna sam da, ako ne materijalnu, očevi mogu da pruže drugačiju pomoć i da učestvuju u odgajanju deteta. Kada je reč o samohranim majkama, mislim da je jako važno kako grade odnos s bivšim partnerima – zaključuje Marinkovićeva.

Foto: Pink.rs

Autor: P.R.

#Sanja Marinković