AKTUELNO

Teško joj je bilo.

Miljana Kulić je imala šta da ispriča po pitanju emotivnih trenutaka u ovoj sezoni Zadruge, pa je odmah na početku zaplakala.

Onaj trenutak kad mi je mama otišla i ja sam je čekala. Kad sam uzela makaze i ošišala sam se, to mi je najgore. Toliko sam je čekala, sređivala, iščekivala je, ali shvatila sam neke stvari - govorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ti je bilo teško kad si saznala da su ti roditelji bolesni?
Mnogo, nisam verovala da to mojoj mami može da se dogodi. Ne mogu...Nisam znala pre da cenim novac, bila sam lake ruke, davala sam. Sad moram da zarađujem za sve njih. Kad sam čula da su dobro posle operacije, ja nisam i dalje verovala - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja mama nije imala sreće... Uvek joj je baka pričala neke stvari, da se udala, da je ostavila posao, milion puta sam bila očevidac toga da sestre traže za užinu, pa tata kaže da traže od majke, a ja izvadim ono što sam zaradila i dam im. To je trenutak koji tata nije mogao da prežali, jer je on ranije bio sportista... Ja sam sebi zacrtala da moj sin mora da ima sve, kao i moja mama, tata, i ja ne bih mogla da se pomirim sa tim da izgubim svoje. Život me je tako naučio - plakala je Miljana.
Znam koliko je moja mama bila posvećena nama, i ona je odabrala mog tatu. Duša me boli što se to sa njima izdešavalo, i rekla sam sebi da moram da budem jača od svega - rekla je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga