AKTUELNO

Evo šta su još poručili na početku emisije.

Upravo je počela emisija "Finale - Izbacivanje". Gosti voditeljke Dušice Jakovljević su Nenad Lazić Neca, Dragana Mitrović i Stefan Šebez. Dušica je upitala Draganu i Šebeza da li su zajedno.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi nismo zajedno, ali smo bliski - rekla je Dragana o Šebezu.
Nismo zajedno, ali provodimo vreme zajedno. Šta će biti ne znamo, ali lepo nam je ovako - istakao je Šebez.

Foto: TV Pink Printscreen

Neco, ko je tebe razočarao? - pitala je Dušica.
Dosta me je razočarala Jovana, iako mi je draga, video sam klipove kako me ogovara... Govorila je da ja foliram padanje u nesvest, ali eto svako ima pravo na svoje mišljenje. Bila je dvolična prema meni. Moje najveće razočaranje u Zadruzi su svakako Bora i Milica. Ljudi unutra nisu svesni šta se dešava napolju... Stvarno boli kada izađemo, a mislili smo da ne grešimo - rekao je Neca.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne pratim svoje klipove, ne gledam da li me je neko ogovarao, nisam gledala svađe, ne želim da znam, da se podsećam na to - istakla je Dragana.
Ja jesam gledao svoje klipove, gledao neke lepše. Čitam portal, pratim šta mi je zanimljivo, svoje prijatelje Matoru i Cara. Car se na početku zaljubio u Minu, ja sam mu rekao da je Mina opasna i da će mu ući pod kožu. Žao mi je samo što je imao svađe sa njom. Da nije bilo psovki i vređanja, bio bi apsolutni favorit - dodao je Šebez.
On je takav u svađi sa svim devojkama, ne bira reči. Onaj Car sa početka mi se sviđa, interesantan momak, jako zanimljiv, izdvajao se... - dodala je Mitrovićka.

Neca je potom osudio Janjuša, za koga smatra da je folirant i da se trudi da ispadne žrtva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.