AKTUELNO

Radosnu vest objavila je supruga Miše Janketića, Svjetlana Knežević.

Glumica Milica Janketić, ćerka pokojnog legendarnog glumca Mihaila Miše Janketića, porodila se danas i na svet donela sina kome je dala ime Mihailo. Srećnu vest je na društvenim mrežama objavila Miličina majka, takođe glumica, Svjetlana Knežević.

- Divnog li dana… 5. juli 2021. godine. Milica i Dule postali su roditelji, a ja baka po četvrti put. Dobro nam došao, Mihailo - napisala je Svjetlana na Instagramu.

Foto: Instagram.com

Milica se udala se u septembru 2020. godine, a nedavno je u intervjuu otkrila da će roditi sina kome će dati ime po svom ocu, a istakla je i da će se potruditi da njen naslednik upozna deku kroz filmove, serije, porodične albume i sećanja.

Foto: Instagram.com

- Nazvaćemo ga Mihailo, po mom pokojnom ocu. Volim to ime jer ima divno značenje - "ko je kao Bog". Lepo je da mi sin nosi ime po dedi - rekla je tada Milica i dodala:

- Ne prođe nijedan trenutak da ne pomislim na njega. Divno bi bilo da moje dete može da odrasta uz deku. Međutim, na neke stvari nije moguće uticati. Svi u porodici ćemo se potruditi da Mihailo upozna dedu na druge načine: kroz filmove i serije, porodične albume i sećanja… Potrudiću se da od samog početka, na ovaj ili onaj način, bude prisutan u njegovom životu.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Autor: M.K.