AKTUELNO

Pevač je objavio snimak sa venčanja koji je privukao ogromnu pažnju.

Domaći mediji od nedelje bruje o sbadbi koja je privukla ogromnju pažnju javnosti. Glumica Jelisaveta Orašanin i košarkaš Miloš Teodosić izgovorili su sudbonosno ''da'' pred rodbinom, kolegama i pirjateljima u jednom prestoničkom lokalu, a kako mediji pišu, sportista nije štedeo, pa je čak iskeširao oko 60.000 evra za veselje!

Foto: Instagram

Za muziku, kako se spekuliše, Teo je dao čak oko 10.000 evra, a goste je zabavljao i pevač Branislav Bane Mojićević koji je sada otkrio detalje koje javnost još nije imala priliku da vidi.

Bila je ogromna čast i zadovoljstvo pevati za ove divne ljude i sve goste na njihovom najradosnijem događaju - napisao je pevač na svom profilu na Instagramu.

On je sada na društvenoj mreži Instagram objavio video-snimak ne kojem se jasno vidi kako Miloševi saigrači prave opšte ludilo na svadbenom veselju dok im Bane peva pesmu ''Poslednji boem''!

Mala ekskluziva sa svadbe godine. Jednoga dana žaliće mnogi što me više nema, ostaće pesma i uspomena na Tea kapitena - napisao je Bane na društvenoj mreži.

Autor: M. K.

#Branislav Bane Mojićević

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#glumica

#pevač

#svadba

'