AKTUELNO

Drama!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja starih zadrugara" postavila je Nataša Radan, a bilo je upućeno Filipu Caru.

Zašto ideš okolo i šapućeš o Jeleni Pešić, a Mini se kuneš na večnu ljubav? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Pričao sam to kada je bilo ono, nisam tad bio sa Minom... Smatram da posle toga nisam govorio - odgovorio je Car.
I nije šaputao, naglas je pričao - dodao je Đedović.
Smatram da nisam, ali ako Nataša misli da jesam, pozdrav za nju - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam šta Nataša misli o Filipu i šta sve zna o njemu. Sa njom ću se ja napolju, znam šta smo se dogovorile. Ima pravo da priča o Jeleni, on je sada slobodan dečko. Kada je bio sa mnom u vezi, smetalo mi je - poručila je Mina.
Mnogi misle da je Mina prešla Caru preko svega da zbog lepih reči Jelene Pešić upućenih Caru - dodao je voditelj Milan Milošević.
Mina kaže da zna šta Nataša misli o meni, a ne zna šta misli o njoj... E zato se ja onako ponašam prema devojkama. Danas se smeje za Mišela, Mensura, radi neke stvari koje radi... Ja sam prošao to u osnovnoj školi, sa Monikom i ostalim devojkama, pa sad sa njom. Bolje da budem neispravan i najgori, nego da budem dobar da pa mi se dešavaju ove stvari... Da priča kako će da iznosi u "Narod pita", da priča o jednom bivšem, pa drugom... Ona je odlučila da dva dana pred kraj rijalitija budemo onakvi kakvi smo bili osam meseci. O Jeleni imam odlično mišljenje. Jelena ima odlike jedne predobre i cenjene devojke. Ne smatram da mi se udvara, smatram da se šalila, da sam joj simpatičan. Nisam zadovoljan odnosom sa Minom, ne verujem joj, ispostavilo se da nije ni trebalo. Rekla je da je boli k*rac za sve - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvređao si me pre tri dana i jutros, što ja ne bih mogla da budem kao ti malo. Zlostavljao si mi mozak, bio si tri puta gori od Maje. Sinoć je pedeset puta pričao: "Odgovori mi" - rekla je Mina.
Jesam rekla da je on ženska Maja - ubacila se Marinkovićeva.
Šatro sam je uvredio. Samo sam rekao da se odnosi prema meni kao ološ, to nije uvreda neka. Ponašam se prema njoj najbolje moguće. Što se tiče Jelene Pešić, imam super mišljenje. Ja sam slobodan momak, ona je slobodna devojka - istakao je Car.
Car se sada pere, jutros je pričao da bi voleo da ispadne on, a ne Mina - ustao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina je napustila emisiju i počela da plače!

Jutros se kleo da je voli, šta se promenilo? - pitao je Mića.
Promenilo se, sada sam slobodan - istakao je Car.
Ne zna gde će, čak je juče pričao: "Ne može Mina sama, mi ćemo zajedno stan", a sada priča o Jeleni. To je inat - smatrao je pevač.
Pa dobro, iznervirao se - pravdala ga je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.