AKTUELNO

Sinoćnja dešavanja, sa poslednje žurke u četvrtoj sezoni "Zadruge", prepričavaće se danima.

Zadrugari su mahom bili uzbuđeni zbog žurke, uoči koje je Veliki šef rešio da odreši kesu, te ih častio novcem za kockanje i obavestio da će piće i hrana u kazinu biti besplatni, a dok se atmosfera zagrevala, Nenad Aleksić Ša se poveravao svojim prijateljima i priznao šta ga po izlasku iz "Zadruge" sve čeka.

Sa roditeljima, sa Ivanom ozbiljan razgovor, onda devojka koja mi je napravila problem...Ozbiljna stvar. Vaše s*anje koje ste napravili, nemate u narodu ono, niko ništa loše ne može da vam kaže, a ja kao puzle tražim šta mogu da spojim. U glavi, ja ne znam šta ću. Samo znam da ću preći kapiju, sednem u studio i osećam se kao go*no.

On je takođe istakao da sa životom kreće od nule.

Brak bio super. Ušao ovde, zaljubio se. Sj*bao ženu, sje*ao vezu. Devojka pobegne, da ne bi imala dug, od srca platim 50 soma. Računaj da sam izgubio 200.000. Sve nosim na svojim leđima, imam osudu naroda, osudu kolega. Treba da se součim sa porodicom i kolegama. Treba da vidim sa bivšom ženom da se ljudksi raziđemo, da mi oprosti kao čoveku. Treba da vidim šta je devojka sve uradila i da se součim. Živ sam i stabilan, ne znam kako nisam završio u ludnici - rezimirao je Nenad.

Ubrzo su počeli problemi - naime, Filip Car prišao je Mini Vrbaški, koja je boravila u Beloj kući, i iskreno joj priznao da ne može da se nosi sa njenim prošlim izborima, zbog čega smatra da je najbolje da ostanu prijatelji, što ju je rasplakalo.

Skontao sam sve danas, tebe muči taj prošli odnos. Ja te ne mučim sigurno. Nisam hteo da te pustim jer mi je možda poslednja noć sa tobom. Ja ovih 7-8 dana samo o tebi razmišljam, sve sam zapostavio. Nisam ni o mami i sestri razmišljao, sve mi se na tebe svelo. Bolje mi je da se opustim i budim drug sa tobom, prestaću da te volim. Daj budi pozitivna, iscrpela si sve dobro iz mene. Malo se sad zabavim na žurci, setim se tebe. Ne mogu i tri dana provesti kao osam meseci. Ne ide... - pričao je Car Mini, koja je ubrzo potom završila u suzama.

Iako se činilo da su rešili sve što su imali, Car i Mina nastavili su svađu zbog Mensura Ajdarpašića, o kom je ona pričala tokom dana, kada su im bivši zadrugari postavljali pitanja.

Šta sam pričala? Dečka ću voleti kao što ti voliš bivšu devojku, naglasila sam da se ne bih mirila - objašnjavala je Mina Caru, koji je ubeđen da Mina žali što nije u odnosu s njim.
Žalim kao što sam žalila i za tobom! Jer ste vas dvojica ste pi*ke koje ne mogu da podnesu pritisak, a radili ste iste stvari - urlala je Mina, posle čega je Car išao i svima redom se žalio na probleme koje ima s njom.

Njihov sukob eskalirao je u garderoberu, a zbog žestoke svađe moralo je da reaguje čak i obezbeđenje.

Večeras sam video koliko si poremećena. Da ima tri meseca znam šta bi ti napravila. Evo ja sam najgori, ti si najbolja. Ti ne osećaš grižu savest, ti si rijaliti monstrum - vređao ju je Car, na kog je Mina nasrnula, a potom ga optužila da ju je nasilno uhvatio za vrat.

Iako je sukob bio žestok, Car je prividno pokušao da spusti loptu i ponovo otpočne razgovor s Minom, koja ga je potpuno ignorisala, zbog čega ju je polio vodom i po ko zna koji put izvređao.

Posle ovog sukoba, Car i Mina žalili su se jedno na drugo drugim zadrugarima koji su ih savetovali. S druge strane, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su, posle kraće rasprave, provokacija i suza, rešili da obeleže poslednju žurku u "Zadruzi" onako kako oni najbolje znaju, žestokim seksom.

S druge strane, Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović bili su u začuđujuće harmoničnom odnosu, bez trzavica. Najpre su, uoči žurke, prijatno razgovarali u pušionici, a nisu se odvajali gotovo cele noći. Mišel je provocirao Miljanu za njene bivše momke, zbog čega je Milica Kemez zaključila da zvuči kao da je ljubomoran, a potom je Kulićeva usred dvorišta priredila performans koji je do suza nasmejao sve.

Autor: D.T.

#Zadruga