AKTUELNO

Kao domaćini, Miloš i Jelisaveta su stvarno bili na nivou, otkrila je ona.

Pevačica Ivana Milojević pevala je proteklog vikenda na svadbi košarkaša Miloša Teodosića i glumice Jelisavete Orašanin. Ona priznaje za Pink.rs da zbog organizatora ne sme da otkriva detalje sa veselja, ali ipak je neke utiske podelila sa našim posetiocima.

Foto: Privatna arhiva

Sve je bilo savršeno. Kao domaćini, Miloš i Jelisaveta su stvarno bili na nivou. Sve je bilo vrhunski. Meni je bilo divno. Što se pesama tiče, nisu imali neke posebne zahteve. Uglavnom je bio reč o pesmama koje inače pevamo na svadbama. Atmosfera je sve vreme bila na vrhuncu. Od prve pesme, svi su ustali da igraju, i tako je bilo do kraja. Veselili su se i mlađi i stariji. Bane Mojićević i ja smo počeli, a kasnije je pevao i "Leksington bend". Aleksandra Prijović je samo kratko otpevala nekoliko pesama - rekla je Ivana za naš portal.

Pročitajte još: DA LI BI I OVAKVA ZAVELA TEA? Sad je GOSPOĐA TEODOSIĆ, a ovako je Jelisaveta izgledala na početku karijere!

Foto: Printscreen Facebook

Podsetimo, Jelisaveta i Miloš zabavljali su se nekoliko meseci, a iako se pričalo da su raskinuli, o svojoj vezi nisu pričali previše, a onda su javnost iznenadili vestima o svadbi koju su pokušali da sakriju od očiju javnosti.

Autor: M. V.

#Jelisaveta Orašanin

#Košarkaš

#Miloš Teodosić

#glumica

#svadba

'