AKTUELNO

Haos!

Filip Car je došao kod Drveta mudrosti, gde je pričao sa njim o svemu što se noćas desilo sa Minom Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada je alkohol u pitanju, odmah krive reakcije. Ona ne zna sa mnom kad popijem. Ja ne znam šta mi se događa, nisam normalan. I onda dođem u svađu sa njom, ne znam ni zbog čega, ali znam da nije dobro. Mislim da ne možemo mi zajedno. Mislim da ne trebamo biti zajedno, ja sam nju stvarno iskreno zavoleo i draga mi je i žao mi je što nam je onakav odnos bio, da li je još i zato što je napeto zadnjih par dana... Meni da se ovako situacija desi napolju sa njom, meni bi to bilo katastrofa. Da nam se to desi napolju tako, ja bih odmah kući otišao. Ovo je više mučenje. Bolje je čoveku samom nego u ovakvom odnosu. Ne znam ni da li da pričam sa njom ili ne, da li da pustim sve, da li da se potrudim, sad imam osećaj da je sve posle svađe palo u vodu, razmišljam kada sam legao da li sam opsovao. Šta ona može u meni izazvati, ne može niko na svetu. Ja ne znam, kao da čeka da se napijem da ako joj se ne obraćam, da čeka da joj se obratim da bi došlo do svađe. Nije mi jasno - pričao je Car, pa nastavio:
Ja mislim da ona ima osećanja, ali nije normalna u glavi, ona šalta priče, mislim da me i voli i sve, vidim to i po nekim postupcima, osetim to i kad pričamo, ali čim je malo neka svađa, ona šalta priče. Ja sam hteo i za onaj zadatak da vidim... Isto sam pod pritiskom, idem napolje, ona meni prebacuje, ja ću videti da li ću uopšte razgovarati sa njom. Bolje da joj ne prilazim iskreno, neka ide kući ona ili ja, svako svojim poslom i gotovo. Možda je tako bolje. A možda je bolje i da joj priđem jer mi je draga, ali ne znam, nema tu budućnosti. Videćemo, ne znam ni sam. Videćemo kako će da se razvija situacija.

Foto: TV Pink Printscreen

Posle toga je Filip ponovo pokrenuo priču o zadatku, gde je trebalo da otkrije ime zadrugarke sa kojom je bio da bi dobio nagradu za Minu.

A Drvo, da može da bude neka misterija, a ne da kažem ovako neko ime, da bude baš direktno. Da prekršim reč i zakletvu, Drvo, hoćeš da me uništiš ova zadnja 2, 3 dana - kazao je Filip.
Naprotiv Filipe, ako je tvoja ljubav prema Mini velika kao što sam kažeš, onda ovo nije težak zadatak uopšte - reklo je Drvo.
Ma ništa, kakva Mina, neću to da govorim, sad mi se i pokazala. I kad smo bili u najboljem odnosu ne bih odrukario to i da mi ti još sad omogućiš sve, a ona da odbije i da mi se bahati ovde i da mi se dignu živci. Ne poštuje ona ništa čim je ona tražila takve neke stvari, čim me stavlja u cinkaroške situacije. Ne treba, treba da ćutim i da sačekam napolju da pričam sa tom osobom, ima tu dve osobe - rekao je Filip.
Ti si zapravo bio sa dve osobe iz Zadruge? - upitalo je Drvo.
Ma kad izađem napolje, Đedoviću ću reći sve. Pa ako dođe ta osoba u petu sezonu, neka se o tome raspravlja i priča - rekao je Filip.
Filipe, bačena je sumnja na neke devojke koje možda nisu ništa uradile - reklo je Drvo.
Ma ako se sumnja nešto, sumnjaće se još par dana ovih, ma možda neću ni napolju reći, videću sa tom osobom, sa nekim ću pričati i reći da li to da se kaže, da ne ispadne da sam ja petljao, da kažemo lepo kako je bilo i gotovo. Samo neka su drugi čisti, ja sam najgori. Ima dana za megdana. Ako mogu da dobijem nešto sa Minom da budem sam, dobro, ako ne, možda još bolje, leći ću da spavam i gotovo - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V.