AKTUELNO

Nije joj lako!

Sanja Stanković se nakon ispadanja iz Zadruge 4 našla oči u oči sa voditeljkom Dušicom Jakovljević. Sanja je komentarisala svoj boravak u Beloj kući

Foto: TV Pink Printscreen

Odnos Mine i Cara je uvek bio takav. On voli bolesne odnose, zato on i ja nismo mogli. Imao je samo bolesne veze, njega to loži, ja takava nisam, a srodna duša mu je Mina definitivno. Mislim da Mina i dalje voli Mensura, ali nije imuna prema Filipu. Ona zna sve šta joj je Filip rekao, a ona je njemu prešla preko toga, a onda kada je stvatila da to nije to, kaje se - rekla je Sanja o Mini i Caru.
Što se tiče Anđela, on je posmilio da ja igram rijaliti sa njim, ali to nije bilo tako. Nismo se čak ni pozdravili kada je izašao, žao mi je zbog toga, ali naš kontakt i komunikaciju smo zasvršili. Bili smo ljubavi pa ljubav probali, a sad ni jedno ni drugo - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako ti je bilo kada si mislila da si trudna - upitala je Dušica.
Taj period mi je bio najgori, da sam ostala u drugom stanju, ja bih naravno zadržala dete. Osećaj je bio odvratan, da čekaš dete sa osobom koju ne želiš - odgovorila je Sanja, pa je ispričala da se za vreme reklama čula sa majkom:
Plakale smo obe, ja sam njeno dete, ona je sve rekla i sve je razumela. Imaćemo razgovor naravno, verujem da joj nije bilo lako kada sam se pomirla sa Filipom iako mi je ona rekla da to ne radim - govorila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Moraš da mi kažeš tvoj odnos sa Matorom, ali i odnos Matore i Aleks - rekla je Sanja.
Ja sam nastavila dalje, mora i Matora. Mi smo se izvinile jedna drugoj posle svega i pozdravile smo se. Naš odnos je bio takav, a mene su najviše bolele reči osobe koja ti znači. Obe smo krive za sve

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku. 

Autor: N.B.

#Zadruga