AKTUELNO

Sinoćnja dešavanja u "Zadruzi" obeležila je još jedna finalna emisija, tokom koje je dvoje takmičara zauvek napustilo četvrtu sezonu rijalitija.

Pre nego što je Veliki šef napravio preseke glasova gledalaca, koji svojim SMS porukama odlučuju o pobedniku "Zadruge", voditeljka Dušica Jakovljević u studiju ugostila je bivše zadrugare Kristinu Spalević, Erminu Pašović i Nikolu Đorđevića, sa kojima je analizirala situacije i odnose u Beloj kući.

Foto: TV Pink Printscreen

Za to vreme, zadrugari u Beloj kući bili su napeti - reper Nenad Aleksić Ša još uvek je bio pod utiskom pitanja bivših zadrugara, kada je prvi put posle diskvalifikacije Tare Simov imao priliku da je vidi, putem video-snimka.

Mene plaši kad prođem kroz ovu kapiju i kad se suočim sa realnošću, e toga me je strah. Danas kad se nisam srušio, ja sam pobeleo kao onaj njen komplet - komentarisao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ubrzo je zadrugare u njihovim aktivnostima prekinuo Milan Milošević, koji je ušao u Belu kuću i saopštio im da je napravljen presek glasova, prvi za ovu noć. Voditelj je podigao Matoru, Čorbu, Rialdu i Sandru Rešić, a nakon što je popričao sa podignutim zadrugarima, Milošević je saopštio zadrugarima da Belu kuću odlukom gledalaca napušta Milan Janković Čorba.

Čorba je svoje prve utiske nakon izbacivanja podelio sa Dušicom u studiju.

Jao ovo je neverovatno, nije bilo lako ovih 10 meseci, bilo je svega! Miljana i Paula su ubeđene da idu do finala, ali ima tu svega. Ostao sam do kraja u pabu, bilo mi je teško što sam ostao sam poslednja dva dana - priznao je Čorba, koji je istakao da voli Teodoru Bilanović, a progovorio je i o odnosu s Majom Marinković.

Za to vreme, Maja i Janjuš imali su svoje uobičajene razgovore u rehabilitaciji, dok su Aleksandra Nikolić i Matora dodatno produbile svoj odnos i zbližile se.

Ubrzo je došlo vreme da se napravi i drugi presek glasova gledalaca, te se Milan Milošević vratio u Belu kuću. Voditelj je podigao Marka Đedovića, Jovanu Ljubisavljević, Sanju Stanković i Minu Vrbaški, a na kraju saopštio da "Zadrugu" napušta Sanja.

Nakon svega šta sam uradila, puna sam straha. Biće mi stresan susret sa porodicom. Najveća greška mi je Filip Car, vređanje sa Matorom, onda onaj odnos sa Anđelom. Joj, plašim se susreta sa najbližima. Pravila sam greške i gluposti, nadam se da mi moji ne zameraju. Niko me ne zna ovakvu, nisam ništa pokazala. Nisam ja htela da se perem od veze sa Matorom. Moram da kažem da me je nesreća promenila pre izlaska, i onda sam krenula drugačije da gledam na sve - ispričala je Sanja po dolasku u studio.

Maja i Janjuš su za to vreme nastavili da se raspravljaju, da bi ona potom shvatila da će se po izlasku iz "Zadruge" obistiniti Janjuševa upozorenja, da će pobeći od nje.

Zadrugari su nakon izbacivanja u Beloj kući otpočeli igru istine, tokom koje su pala brojna priznanja. Ša je govorio o svojim utiscima nakon što je posle mnogo vremena ponovo video Taru Simov, dok su se Bora Santana i Milica Kemez ponovo dotakli skandalozne afere koju je oni imao sa njenom sestrom Mirelom.

Filip Car i Mina Vrbaški ponovo su se sukobili za crnim stolom, gde je ona poželela da sa njim raščisti za sva vremena.

Nije mi dobro kako me je dečko juče davio. Stalno pokušavam da prebacim u glavi, bilo mi je lepo ovih sedam dana, bude mi sve super i onda mi u krevetu nešto zameri, meni se tada sve vrati. Dođe mi u trenutku da sve prekinem, ali se onda ohladim. Kao da želim da mu nabijem grižu savest, onda se ja loše osećam. Sada je moja majka ostala sama, drugačija je sada situacija u kući. Bio je bezobrazan prema meni, pa sam ja lepo pokušala prema njemu, ona svađa je bila potpuno bespotrebna, ne znam što me je vređao, ja njega nisam uvredila. Teško mi je, kao što znam da je teško i njemu, moje raspoloženje se brzo menja, napravila sam toliko gluposti, ne znam odakle da krenem kada budem objašnjavala mami - pričala je Mina zadrugarima, a potom se obratila Caru: "Ne možemo, ti si naporan, mi smo završili. Mislim da se veza nikada više neće desiti, ali bih volela sa njim da porazgovaram van, ja ću zbog njegovih najviše doći na finale. Ja ću ljudima prići, jer osećam grižu savest".

Bora je posle igre istine i rasprave koju su imali za crnim stolom nastavio da vređa i ponižava Milicu Kemez, dok je Ša i dalje govorio o Tari.

Sve što sam uradio za nju, uradio sam za njeno dobro. Ne znam, kunem ti se... Nikad me niko toliko nije us*ao. Nisam lošu reč rekao za nju, nijednu uvredu, ništa. Borio sam se za nju protiv celog sveta, protiv svega. I ismeva me još. Od Ivane nema ništa, samo taj razgovor, ako pristane. Još danas kad sam video Taru... Teško mi je, volim je. Još mi nije postavila nijedno pitanje, ni hvala da kaže - jadao se Ša.

Autor: D.T.