AKTUELNO

U subotu od 17 časova samo na televiziji Pink!

Ove subote gledaoci televizije Pink imaće prilike da pogledaju specijalno izdanje emisije "Magazin In" posvećeno izboru pobednika najgledanijeg rijaliti programa "Zadruga 4". Voditeljka i autorka emisije Sanja Marinković ovom prilikom ugostila je zadrugare i finaliste "Zadruge 4" Mišela Gvozdenovića, Jovanu Ljubisavljević, Rialdu Karahasanović, Maju Marinković i Miljanu Kulić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko za sebe može da kaže da je uspeo u životu i da li pobeđuju oni koji se ponašaju po nagonu svog srca otkriće upravo oni, a sa voditeljkom Sanjom Marinković razgovaraće na razne teme.

Zadrugari će otkriti da li se i zašto dive Miljani, gde smatraju da su pogrešili tokom rijalitija, ali će pokazati i izuzetno znanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je ovom prilikom otkrila i za koga bi volela da se uda.

Inače bih volela da se udam za nekog akademskog građanina, nekog ko je završio fakultet - rekla je Miljana, a Mišel je prasnuo u smeh.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se divim Miljani prva, toliku količinu ludila da obuzda, svaka joj čast - rekla je Rialda.

Maja Marinković je još jednom pokazala ljubav prema Janjušu, što je iznenadilo voditeljku.

Da, ja njega volim i jednostavno ne mislim da je naš odnos sjajan, ali... - rekla je Maja, a voditeljka ju je upitala šta tačno voli kod njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Pored svega toga, saznaćete i u čemu su Miljana Kulić i Sanja Marinković slične i šta su radile kao mlađe! Sve ovo, ali i još mnogo zanimljivih izjava čućete u subotu, 10. jula od 17 časova samo na televiziji Pink u novom izdanju emisije "Magazin In"!

Autor: N.V.

#Jovana Ljubisavljević

#Magazin In

#Maja Marinković

#Miljana Kulić

#Mišel Gvozdenović

#Rialda Karahasanović

#najava