AKTUELNO

Šok!

Pevačica Sanja Stojanović podržala je koleginicu Teu Tairović i pružila joj podršku. Naime, kao što je poznato, Tea se našla u žiži skandala zbog navodnog eksplicitnog snimka, na kom se tvrdi da je ona. Sanja joj je poručila da u javnosti nikada ne govori o tome, a svi dobro znaju da je i ona imala velike probleme kada se pojavio njen porno snimak.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Sanja navodi da je pre izbacivanja njenog snimka dobijala upozorenja da će to izaći u javnost.

- Ja sam bila u grču dva, tri meseca. Najgori osećaj koji postoji bio je taj osećaj straha i nemoći da bilo šta uradi i promeni. Ja sam se sa tim borila mesecim. Nisam tražila ničiju pomoć dok na kraju nisam rekla: Pusti ga, prijatelju, samo me pusti da živim - navodi Sanja.

Kako kaže, u tom periodu je kroz sve prolazila sama, a dotičnu osobu nikada nije tužila. Danas navodi da je nije briga i da ništa nije radila što sve žene ne rade sada, a kako kaže taj snimak nije uticao ni na njen ljubavni život.

- Nije uticalo na moj brak. I moja deca znaju za njega. Čak je ćerka došla i rekla mi da sam budala što sam zbog toga htela da odustanem od karijere - kaže Sanja.

Foto: Instagram.com

Autor: N.V.