AKTUELNO

Ko bi rekao da će se ovako završiti!

Otkad su se pojavili na sceni, Mihajlo Veruović Vojaž i Anđela Ignjatović Breskvica, dospeli su u centar zbivanja, a njihov raskid i dalje je aktuelna tema.

Foto: E-Stock

Breskvica je objavila pesmu "Srećan put" (Bon Vojaž), u kojoj je kako je sama rekla, kroz tekst objasnila razloge raskida i razloge zbog kojih se nije oglašavala u medijima. Vojaž se, očigledno osetio prozvanim, pa je u toku prethodne noći upalio "lajv" na Instagramu i prokomentarisao pesmu svoje bivše devojke:

"Dobra je pesma, samo puno stvari koje nisu tačne, kao na primer da sam varao to nisam radio nikada u životu i ostale stvari koje se pominju u pesmi nisu rađene... to je marketinški trik misli, ali svakako pesma lepo zvuči, samo ti neki detalji nisu tačni", poručio je Vojaž.

Foto: Instagram.com/voyage.mp3

Podsetimo, Breskvica je nedavno za medije prvi put progovorila o pesmi i raskidu:

- Ova pesma je moj odgovor na svako pitanje koje su svi postavljali u prethodnih par meseci. Stavljena je tačka na našu vezu. Sve koje interesuje o tome, mogu da poslušaju u pesmi o čemu se radi. Nisam se pojavljivala nigde, bila sam aktivna samo na Instagramu. Nisam davala izjave i intervjue. Nikad mi nije bio problem da se nosim sa komentarima, sve me zanima, ali me nikad nije diralo. Nije mi bilo teško da se nosim sa tim - kaže između ostalog Breskvica.

Foto: Instagram.com/brrrreskvica

- Laži su mi samo smešne, koliko su ljudi kreativni i maštoviti. Sve su laži, smešno mi je bilo i komšije su me spopadale da sam sa fudbalerom, oni mene obaveste o svemu... Sve je privatna stvar, publika ne treba da odlučuje ko je kriv, ja sam svoj deo priče ispričala u pesmi - dodaje Breskvica.

Foto: Instagram.com/brrrreskvica

Autor: M.M.

#Breskvica i Vojaz