AKTUELNO

Progovorio o svemu!

Prethodne noći u Zadruzi organizovana je emisija "Finale - izbacivanje", tom prilikom Zadrugu su napustili Bora Santana i Sandra Rešić. U razgovoru sa Dušicom Jakovljević Bora je istakao da će odmah stupiti u kontakt sa Miličinom sestrom Mirelom, kako bi stavio tačku na poriče koje su ispratile ovu sezonu Zadruge.

Foto: TV Pink Printscreen

Stupili smo u kontakt sa Borom kako bismo saznali kako se oseća nakon napuštanja Bele kuće i da li mu nedostaje Milica Kemez:

Sve je super, niko mi ne nedostaje. Samo neka se roka tamo, nema šta da kažem za to. Sve je top - počeo je Bora, a onda otkrio da li je stupio u kontakt sa Miličinom sestrom Mirelom i da li je ispratio prepiske koje su izlazile za vreme njegovog boravka u Zadruzi:

Foto: TV Pink Printscreen

Video sam prepiske, odmah u studiju mi je Nataša pokazala. Nema nigde, vidi se da je Ermina slagala da je ona rekla da sam ja bio u stanu. Uopšte devojka u prepiskama nije rekla da sam ja bio u stanu. I dalje tvrdim da sam iznameštan. Telefon mi nije u funkciji da je zovem, čim uhvatim internet odmah ću da je zovem, da vidim o čemu se radi. Mnogo je bilo napakovano u Zadruzi, napolju mi niko ne spominje tu priču. Sve mi je jasno, namešten sam od zadrugara, ne znam kojih, idem sad da saznam i šta je tu iznameštano, strašno šta su mi radili. Neću ništa da pričam, idem sad upravo te stvari da rešavam - rekao je Bora.

Pitali smo Boru kako reaguje što je Miličina bivša drugarica Tanja pokrenula tužbu protiv njega:

Tanja? Prvi put čujem, za šta tužbu? Pokrenula tužbu protiv mene? Prvi put čujem, ništa mi nije stiglo - šokirano je odgovorio Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitali smo ga i da li mu se Neca javljao nakon izlaska iz Zadruge i šta se dešava sa tužbom koju je njegova porodica najavila:

Najavili su svi tužbe, a ništa mi još nije stiglo. Nije nikakav problem, odazvaću se tužbama. On mi se nije javio. Nemam ništa protiv njega, neka je živ i zdrav. Šta je bilo u Zadruzi - bilo je, nema potrebe da se svađamo - objasnio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A.N.

#Zadruga