AKTUELNO

Pohvale se samo ređaju!

Pevačica Neda Ukraden (70) koja uživa na letovanju u Hrvatskoj oduševila je svoje pratioce kada je na svom Instagram profilu podelila fotku u kupaćem kostimu. Neda je, naime, napravila selfi uhvativši dekolte i gornji deo kupaćeg kostima, a pohvale su se ređale munjevitom brzinom.

- Sa ukusom mora, s ukusom bora. Ni Dubai, ni Hawaii- nigde lepšeg mora - napisala je pevačica.

"Nedo, izgledaš super", "Divna", "Božanstvena žena", "Lepotica", "Kakvo telo, svaka čest" - pisali su joj u komentarima.

Inače, Neda je nedavno otkrila da se sada njena ishrana bazira na proteinima i da izbegava ugljene hidrate i šećere.

- Imala sam višak kilograma koji mi se nagomilao jer sam zbog kovida 9 stalno bila kod kuće. U poslednjih godinu dana tempo života mi se potpuno promenio - nisam se kretala, nisam vežbala, stalno sam kuvala, pa sam se ugojila. Živim sa ćerkom i zetom, pa sam njima i unucima stalno nešto spremala - palačinke, pite. Zbog praznika su na našoj trpezi neizostavni bili kolači i torte - rekla je Neda za Kurir, koja se posvetila posebnom režimu ishrane.

- Odlučila sam da smršam pomoću liposukcijske dijete. Svaka četiri sata sam pila zdrave šejkove i najčešće sam jela meso i dosta salate. Volim da spremam i ribu, pa je i ona često na mom meniju. Nisam neko ko se inače ožderava, pa mi ovaj način ishrane nije teško pao. Za kratko vreme sam izgubila četiri kilograma i sada sam potpuno zadovoljna svojim izgledom - iskrena je bila pevačica.

Autor: M.K.