AKTUELNO

Ovo je sve zanimalo.

Voditeljka Dušica Jakovljević nastavila je da vodi razgovor sa Tarom Simov, koja je njena večerašnja gošća u emisiji "Finale - Izbacivanje". Pre toga je najavila uživo uključenje u "Zadrugu", gde je Filip Car napravio haos Mini Vrbaški zbog toga što je sedela u pušionici sa Franom Pujasom i Nenadom Aleksićem Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da joj Filip zamera Nenada, realno je vreme. Mina, Paula i većina zauzetih devojaka daje sebi previše za pravo kada je Nenad u pitanju. Filip je neko ko je drugačiji, ima taj problem sa besom. Čudan je, imamo slične osobine. Razumljivo je da Mina teži ka partnerima koji su drugačiji, da ih dovede do ludila - ispričala je Tara, pa progovorila o Ša:
Ja sam bila ljubavnica 20 dana dok se nije razveo. Takvi komentari mi ne prijaju, ali sam sa adaptirala. Najviše me je zaboleo način na koji sam otišla. Pokajala sam se. Ali sad sam u drugom stanju, bolje mi je, ali opet kada vratim vreme, znam da ne bih izdržala. Pukla bih na neki drugi način. Kajem se što na ružan način bilo to, kao što se kajem što sam ušla sa Nenadom u vezu dok je bio zauzet. Ja sam njemu ispod pokrivača rekla da bude spreman na sve i da ne veruje. Da izađe, bićemo zajedno. On se držao tih nekih mesec dana, ja sam slala balone, bila je tona balona. Stvarno sam se mučila, koliko sam mogla. Jeste da on trpi pritisak, ali ja trpim mnogo veći pritisak napolju. Ceo svet na svojim leđima. Zabranio mi je samo jedan lokal. Imala sam dogovor, rekla sam mu da neću da sedim kod kuće. Zabranio mi je jedan lokal, otišla sam isto veče tamo kada me je ostavio. Ostalo sam poštovala. Jedino što se Mensur na ružniji način našalio, to je napravilo takvu hajku... Mensur je došao na taj splav gde sam bila sa drugaricama i Orozovićem, pozdravili se, našalili se. Ja sam mu rekla da bacimo stori, jer su tu već bili fotografi. Okačila selfi, on je onda ono okačio i izbrisao, ali već je bilo kasno. Ispao je haos. Posle smo se čuli, rekao je za Pink.rs da sam mu tražila da se slikamo. Drago mi je što smo izgladili odnos nakon Zadruge 3 - istakla je Simova.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelenu ne bih komentarisala, nije mi interesantno, to mi je limunada. On se držao dobro i kad je ona ušla. Držao je kočnicu, sve je bilo okej dok nisu krenula hipotetička pitanja. Sve ga je poljuljalo... I ovi debili stari zadrugari, Neca i Ermina sa svojim pitanjima... Ja sam neko ko je previše ljubomoran, svako ko ulazi sa mnom u odnos prihvata da neće imati drugarice, a da ću ja imati drugove. Sve sam mu objasnila. Imam ljude koji su ceo život uz mene, i biće Nenadovo društvo, ukoliko budemo nastavili. Mina me je sada iznervirala. Mi nismo ni raskinuli, svađamo se preko televizora. Iskreno bih volela da on prvo popriča sa svojima, da sredi svoj život. Volela bih da ga sačekam, ali mi ponos ne dozvoljava, i zbog svega što je pričao o bivšoj supruzi. On je baš napravio haos. Ja znam kakve sam greške pravila. Meni nije bilo dobro, morala sam da izađem. Tako da, sad se bolje osećam. Jeste me on razočarao, ali to bih sklonila sa strane. Postoji taj neki ženski ponos, ne bih mu dala luksuz da me vidi kada izađe. Da kažem da budem prvo lice koje on vidi kada izađe. On meni nije dao luksuz da ja uživam. Jedino što je on trebalo da radi je da ćuti do kraja. Ja sam imala loša iskustva, opekla sam se... Još se premišljam, 50-50 sam. On je rekao da bi voleo da me vidi. Zbunio se kada me je video na uspomenama i na pitanjima - istakla je Tara.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.