AKTUELNO

Razvezala jezik!

Mina Vrbaški je voditeljki Dušici Jakovljević otkrila da se čula sa svojom majkom Ivanom i da je promenila odluku. Naime, nekoliko minuta pre toga je rekla da će sačekati Filipa Cara u studiju, a kada je čula majku kako plače, promenila je mišljenje.

Moje greške, mirenje nakon prvih uvreda, to je bilo bespotrebno. Sad sam se čula sa mamom, čula sam po njenom glasu da se izmenila. Rekla je da dok je ona po sudovima, dok reševa stvari, da opet mora da gleda neke moje ludosti. U suštini, neki ljudi me više neće videti, a to je Filip Car. Sad je plakala, tako mi je sad ovo u glavi, da ga više nikad ne bih pogledala u oči. Šta će da bude za 10 dana, ne znam. Moram da sumiram neke stvari. Probaću da krenem kod terapeuta, da nađem gde ja grešim i gde su moji problemi u glavi, pa onda kasnije sve ostalo - rekla je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li smatraš Mišela greškom? - pitala je Dušica.
To je osoba o koju sam se ja ogrešila. Htela sam sebi da dam šansu. Ja se zasitim tog lepog. Kao da pokušavam da nađem profil nekog muškarca... Mišel nije greška, greška je što sam ga ja povredila. Nedužan čovek se zadesio tu - odgovorila je Mina.
A Fran? - nastavila je voditeljka.
To je više bilo onako... Ne znam ni ja - dodala je Vrbaški.
A što si se pomirila sa Carem? - pitala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Bolesno je to što kažem, ne znam da li ga volim ili je opsesija. Čim krenu neke stvari, ja krenem da ga mrzim, tako je bilo danas. Treba mi odmor od svih ovih ludorija - rekla je Mina.
Ti ne znaš da voliš. Uvek sam ti davala savete, imala si momka koji te je pazio, mogla si da živiš preko, ti si odlučila da uđeš u novu sezonu, imaš još pet muškaraca i napraviš veće sr*nje. Dalo ti se na tacni - ubacila se Tara.
Ja tebi ne verujem ni u našem odnosu, ti si promenljiva. Polupana si, ništa mi nismo bolji. Znam kako se osećaš. Ali, vremenom, ne postoji čovek koji ne prohvata ljubav, jedino ako si toliko ogorčena - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.