AKTUELNO

Novak je bio sa njom u vezi pre 10 godina, a onda je upoznao Jelenu.

Di-džej Lidija Popović, poznatija kao Lady Lee, je bivša devojka Novaka Đokovića, koja za nastupe, navodno, uzima po 30.000 evra.

U vezi sa najboljim teniserom sveta Lidija je bila pre više od 10 godina, pre nego što je Novak počeo da se zabavlja sa sadašnjom suprugom Jelenom, a sada je otkrila i kako pamti vezu s Đokovićem.

Foto: Instagram.com/djokernole

- Novak je predivan u svakom smislu te reči. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo reči hvale - rekla je Lidija za i dodala:

- Nama su se putevi razišli, u tome nema ničeg lošeg, a danas se ne čujemo. Svako ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado setim tog perioda, volim da pamtim lepe stvari.

Lidija je otkrila i da joj na nastupima muškarci često traže da se skine u toples.

- Nikad se ne bih skinula na sceni, a mnogi misle da to radim na nekim žurkama. Jesam liberalna osoba, ali ne bih išla do te mere samo radi senzacije. Na bini sam surovi profesionalac, tako da niko ne može da očekuje od mene da bacam majicu u publiku ili da ostanem u toplesu. Svim ženama sugerišem da se ne slikaju u bikiniju dok su na stejdžu jer se onda stvara pogrešna slika. Muškarci stalno dobacuju takve stvari, ali ja se samo šmekerski nasmejem - rekla je ona.

Autor: M.K.