AKTUELNO

Rekla šta joj leži na duši!

Maja Marinković stigla je u Rajski vrt i pričala o današnjem ponašanju, kao i o situacijama koje je muče zbog Marka Janjuševića Janjuša.

Kako si? - pitalo je Drvo Maju.
Ponašam se kao razmaženo derište i budaletina. Janjuš me je iznervirao i sad sam pocepala i to što sam dobila - rekla je ona.
Zašto te je iznervirao? - upitalo je ono.
Nervozna sam zbog izlaska, sva sam se poremetila - objasnila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako Janjuš može tu da ti pomogne? - pitalo je Drvo.
Ne znam i ja mnogo tražim, možda sam ja luda - pričala je Maja.
Majo, ti si superfinalista, ne treba da budeš nervozna - reklo je Drvo.
Znam uspeh je što sam došla do ovde. 50 puta sam rekla, ja ne znam je l' mene neko sluša? Poslala sam stvari bar tamo bih imala nešto što mi odgovora. Neko će da kaže da sma nezahvalna budala, ali takva sam. Imam strah od izaska, on mi diže pritisak. Sve se skuolja u meni, nećču da mi stiže malas haljina - pričala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nerviram oko gluposti, ali ta sitnica probudi u meni 1000 stvari. Sve ključa u meni, znam da sma nervozna zbog našeg odnosa, ovo je sitnica koja je je dovela do usijanja - nastavila je Maja.
Majo, da li ti je žao što je kraj Zadruge? - pitalo je Drvo.
Jeste. Naš odnos je mnogo nestabilan. Ne znam kako će da se završi i kako će ta priča da se završi. Pitala sam ga da li ćemo ići na žurku zajedno, on je rekao nemoj da me zoveš, zvaću ja tebe. Samo čeka da se završi da bi mi okrenuo leđa, kao prošle godine - odgovorila je ona.
Pokušaj večeras da budeš vesela i srećna, ipak je superfinale - tešilo je Drvo Maju.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A.N.

#Zadruga