AKTUELNO

Ovaj susret će svi čekati!

Paula Hublin je jedna od 16 superfinalista četvrte sezone "Zadruge", a ove večeri njen otac Matija i brat David dočekaće je kada izađe. Za Pink.rs Matija je otvorio dušu, te priznao kako gleda na ćerkino učešće, ali i otkrio da ne planira da se pozdravi sa Franom Pujasom.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Skrenuću joj pažnju na greške koje je pravila unutra, a iza leđa joj se svašta radilo. Najviše joj zameram što nije sama ušla jer ona ima mnogo viđe da pokaže nego što je pokazala. Ona je pokazala sebe u nastupima, kreacijama, nije ni uspela sve, ali ona je u prirodi čudo - rekao je on, pa se osvrnuo na Frana:

Foto: TV Pink Printscreen

Videćemo kako će izgledati susret, mislim da nema potrebe da prilazi nakon svega što je izgovorio ako ima kulturu neku, ja mu neću zameriti da prođe pored mene. Ja sam njega primio u kuću kao Paulinog prijatelja, ugostio sam ga dva puta, nisam ni znao tada da joj je bio dečko. Još sam Davidu (bratu) rekao da mi je sumnjivo, da pripazi da li su skupa ili nisu. On je vodio računa, ja ga pitam, on kaže da nije bilo ništa. I onda mi je Paula rekla da sam rekao Davidu da pazi, a da nisu zajedno.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Pravila je dosta grešaka, ali šta je tu je. Ja očekujem pobedu - rekao je Paulin brat.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Autor: N.V.