AKTUELNO

Evo šta je dovelo do toga!

Nakon razgovora sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, Rialda Karahasanović se zaputila ka studiju voditeljke Dušice Jakovljević, koja je obavila intervju sa njom, a pre toga je to uradio i voditelj Milan Milošević.

Ja sam zadovoljna... Prezadovoljna... Ja sam svoj cilj ispunila... Ja sam svoju ljubav dokazala, na publici je da misle ovako i onako... Ja sam tu gde jesam. Ne opretećujem se drugim ljudima, mene zanima samo svoj cilj. Superfinale, 14. mesto, ja sam presrećna - istakla je Rialda, koja smatra da se Ša najviše osramotio.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica i ja smo imali oscilacije, Kenan je broj jedan, ločigno je da želim da on pobedi, ali ako ne on, Milici bi najbolje došao taj novac i znala bi šta sa njim - istakla je Karahasanovićeva, pa ušla u studio.

Foto: TV Pink Printscreen

Rialdu su izgrlile Mina Vrbaški, Sandra Rešić i Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Baš sam razmišljala poslednjih dana, svi se sada presabiraju na Rajskom, a ja se brinem samo da li će halina da mi stigne. Ja sam ispunila svoju misiju - istakla je Rialda.
Kako si provela dan sa Kenanom? - pitala je Dušica.
BIla je ludnica, naručili odeću, radili na tenu. Bilo je super, bilo je emotivno. Na kraju kada se sve sabere, super je bilo. Skoro godinu dana smo proveli u tom prostoru sa ljubima, ipak će biti malo nostalgije - rekla je Karahasanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.