AKTUELNO

Skandal!

Nakon što se zamalo potukao sa Takijem, ocem Maje Marinković, Janjuš se zaputio ka studiju voditeljke Dušice Jakovljević, gde je pre toga sa njim intervju obavio i voditelj Milan Milošević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je budalaština. Ovaj čovek što me sada provocira i glumi ludilo u pederskom odelu, brani ne znam ni ja koga. Ovo je katastrofa šta sam doživeo i šta sam dozvolio sebi. Jedva sam čekao da izađem odavde. Boli me k*rac ko je pustio suzu. To su nezahvalni ljudi! Nemaju predstavu kako rade... Mršti mi se tu neko iz Belog potoka... Jedva sam čekao da izađem. Neka mi se niko ne obraća. Drago mi što sam ja ispao pre svih ovih ljudi, izgleda da sam ja najlošiji, ne znam ni ja sam... Neće se ovo ovako završiti. Svako ko je pričao loše o meni, dobiće šamar. Sada ispunjavam svoju kletvu, nikada se više neću videti sa onom osobom... Neka se onaj mafijaš u pederskom odelu pozabavi sa svojom ćerkom! Glumi skakavca u onom odelu - rekao je Janjuš Milanu.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li voliš Maju? - pitao je Milan.
Boli me k*rac za sve. Ja sam njegovu ćerku voleo! Radio je obezbeđenje pre 30 godina, čovek čura kerove, uzgaja lovačke kerove. Jedino što me interesuje je ovo, Kruna. Evo ti tvog tate - poručio je Janjuš.
Vidite njegovu surlu, i Maja ima surlu kao Taki, samo što ju je operisala! Taki, dođi p*čkice! Ovu devojku sam najviše voleo, a vidite ovog... Čovek me je napao iz čista mira! Priča da sam ja za njega vazduh! Ja sam njegovu ćerku posle nekoga voleo najviše, a on priča da sam ja vazduh za njega! - besneo je Janjušević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.