AKTUELNO

Mnoge stvari treba da reši!

Nakon što se pozdravio sa majkom i proćaskao sa voditeljem Darkom Tanasijevićem, Fran Pujas se uputio kod voditelja Milana Miloševića, gde je otkrio da li se nadao ovom plasmanu, na čemu je sa Paulom Hublin i kako gleda na to što je njen otac pričao da nije znao da su njih dvoje u vezi kada je dolazio kod njih.

Foto: TV Pink Printscreen

Super sam, nisam ni očekivao ovaj plasman. Zahvaljujem svima koji su glasali za mene. Ovo je stvarno velika borba bila za mene, prvenstveno sa samim sobom, sa Paulom sam u dobrim odnosima sada, videćemo dalje kako će biti - rekao je on, pa se osvrnuo na Paulinog oca:
Mislim da zna da sam bio Paulin dečko, njega trebate da pitate. Slažem se da nije bilo u redu vređanje, ne mogu mu to zameriti, ja preuzimam veliku krivicu na sebe, to je što imam reći.

Foto: TV Pink Printscreen

Iako ga je Milan upitao da izabere između Anđele Veštice i Paule, on je priznao da i dalje voli Hublinovu.

Ja stvarno volim Paulu, to je istina, tako će ostati za sad, treba da obavim sa njom razgovor, pa ćemo videti kako će se sve odvijati.

Na kraju je Fran otkrio i ko su mu favoriti od dama koje su ostale na Rajskom ostrvu.

Iskreno, sa misicom sam dobar, sa Nadicom takođe, one su moji favoriti - zaključio je Fran, a onda se uputio kod Dušice u studio.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije u nastavku.

Autor: N.V.