AKTUELNO

Oduševljena!

Nadica Zeljković, nakon što je zauzela prvo mesto u spektakularnom superfinalu Zadruge 4, progovorila je o svom boravku u Beloj kući i kako se oseća nakon pobede, za koju kaže da nije očekivala.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Trebalo je boriti se sa mladim ljudima. Branila sam svoje stavove. Nešto sam rekla možda i pogrešno. Ušla sam kao jedna žena iz naroda, radnica. Ja kad to kažem, oni su se bunili, verovatno zato što retko ko tamo ima dan radnog staža. Moja ćerka mi ni jednu reč nije rekla o tome kako treba da se ponašam - rekla je Nadica.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Najteže mi je bilo to što mi je majka ostala kod kuće. Za nju sam jako vezana. Svi su mi se smejali zbog toga, ali to je normalno. Boravak u Zadruzi posvećen je mom detetu. Biću najiskrenija. Ceo život radim da bismo imali neki komoditet. Hleb i namaz, neki autić, znate već. Nikad nisam imala, onako, neki novac iz ruke da dam mom detetu - iskreno je pričala Nadica.
Posle ove pobede biću ponovo konobarica. San svakog konobara jeste da otvori svoj restoran, ali ja to neću učiniti - dodala je pobednica Zadruge 4.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

Autor: A.N.

#Zadruga