AKTUELNO

Niko nije pošteđen!

Protekle večeri završena je četvrta sezona rijalitija "Zadruga", a pobedu je odnela Nadica Zeljković. U okviru emisije "Premijera - Vikend specijal" imali smo priliku da vidimo kako Bela kuća i celokupno velelepno imanje izgleda nepun dan nakon superfinala. Pored toga, novinar Nemanja Vujičić je razgovarao i sa finalistima ove sezone. Njegov sledeći gost bila je Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko ti se dopao najviše fizički? - pitao je Nemanja.
Nisam nešto specijalno imala, da sam imala ušla bih u vezu - odgovrila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su onsa otišli u spavaću sobu, a Sandra je komentarisala kakve su se sve stvari tu dešavale.

Ovde se svašta dešavalo. Anja i Cvele su tamo spavali i svašta radili. Svi kažu da je bilo intimnih odnosa, ali sam ja čula da to rade u donjem tolaetu. Oni misle da ljudi to ne vide i ne čuju - pričala je Sandra, a onda pokazala krevet u kom su spavali Nenad Aleksić Ša i Tara Simov.

Foto: TV Pink Printscreen

Taličan dušek, neko je ostavio ženu, a neko dobio dečka - dodao je Nemanja Vujičić.
Tu su bili prvi dodiri, tad kad je najviše voleo suprugu, navodno je to samo pipkanje. To sam saznala pre mesec dana. Borin i Miličin krevet je imao dosta dešavanja - rekla je Sandra, a onda prokomentarisala Borinu i Miličinu vezu.
Milica je imala dobar plasman, a njena sestra i Bora se baš čudno ponašaju, kao da se ništa nije desilo. Njoj sam uvek sve praštala. Imala je težak život, drago mi je da je osvojila kuću. Ona njega obožava. Mislim da Bora nju ne voli. Mislim da mu je žao nje. Mislim da je prava istina kad on poludi i kaže sve. Osećao je on ljubav, ali mislim da je ove godine to prestalo. Da je imao samo neku vrstu tuge, više neki očinski osećaj da je zaštiti - žestoko je komentarisala Sandra Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko će opstati ljubavi? - pitao je Nemanja Vujičić.
Poučena iskustvom i sve ono što smo videli prethodnih par godina Zadruge, niko nije opstao. Imam ljude za koje bih volela da opstanu, Kenan i Rialda. To je istinska ljubav. Ona je sinoć pročitala poruke od Teodore Bilanović. Mislim da će i Jovana i Stefan uspeti - rekla je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Čiji plasman te je najviše iznenadio? - upitao je Nemanja Sandru.
Iznenadili su me Kenan i Paula, mislila da će biti u top 5. Presrećna sam zbog Nadice. Imala je majčinski odnos prema meni. Mnogo mi je drago što je pobedila - odgovorila je pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Sa kim ćeš ostati u kontaktu? - pitao je Nemanja Vujičić.
Kenan, Matora, Nataša, Vuk Mob me non-stop zove - rekla je ona.
Je l si čula da je slobodan? - dodao je voditelj.
Na brzinu mi je ispričao šta se desilo, moram da sačekam da se vrati iz Crne Gore pa ćemo imati razgovor - nastavila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A.N.