AKTUELNO

Iskreno o svemu!

Protekle večeri završena je četvrta sezona rijalitija "Zadruga", a pobedu je odnela Nadica Zeljković. U okviru emisije "Premijera - Vikend specijal" imali smo priliku da vidimo kako Bela kuća i celokupno velelepno imanje izgleda nepun dan nakon superfinala. Pored toga, novinar Nemanja Vujičić je razgovarao i sa finalistima ove sezone. Sledeći gost bio je Fran Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako si? - pitao je za početak Nemanja Vujičić.
Pod šokovima. Izašao sam napolje saznao sam da mi je pas umro, ne mogu da se sastavim. Nisam mogao da dođem sebi, zapao sam jutros u 11. Otrovali su ga, zna se ko je to učinio. Nismo još podneli tužbu, ali biće - pričao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto imaš toliko tetovaža i šta koja označava? - pitao je Nemanja.
Svaka ima svoje značenje, ali to volim držati za sebe - rekao je kratko.
Gde Paula na licu? Ili je u srcu? - pitao je Nemanja Vujičić.
Video sam svašta kad sam izašao napolje, razne klipove. Lagala me je celo vreme za neke stvari - otkrio je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' si se suočio da vaša ljubav nije bila istinska? - pitao je Nemanja Vujičić.
Sa moje strane je bila. Možda je pokazivala emociju na neki svoj bolestan način. Bili smo 6 meseci zajedno pre nego što smo ušli, a ovde smo prošli pakao. Ne kajem se, trebalo je sve ovako da bude - pričao je Fran Pujas.
Šta se dogodilo ove noći? - pitao je voditelj.
Ja ne mogu bežati. Volim je. Ne mogu biti sa takvom osobom koja me je toliko lagala. Video sam neke klipove koji nisu bili prikazani - objasnio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li to znači da ne možeš da nastaviš sa njom? Šta su tvoji imali da ti kažu, da li ste se vas dvoje čuli? - pitao je Nemanja.
Nismo, ali nameravam se naći sa njom da popričamo. Planiram da je pitam za te neke stvari, a posle ću joj poslati klipove. Ti njeni odnosi za koje je govorila da je prijateljstvo, a na kraju se ispostavilo da nije - nastavio je Fran.
Da li ti je ovo učešće mnogo donelo? - dodao je Nemanja.
Jeste. Upoznao sam ko je ona, shvatio sam da mi ne treba takva osoba. Ova Zadruga mi je pomogla da ojačam. Promenio sam sebe - rekao je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta tvojima najviše smeta? - pitao je voditelj Nemanja Vujičić.
Oni isto kažu da je sve trebalo ovako da bude i to je istina. Možda ne bih izvukao lekciju da se ovkao nije desilo. Ne treba da verujem osobama u koje se zaljubim - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: A.N.

#Zadruga