AKTUELNO

Govtova priča!

Aleksandra NIkolić zauzeča je visoko 8. mesto u jučerašnjem superfinalu Zadruge 4. Ona nije krila oduševljenje zbog svog plasmana, a onda je isprčala i koliko je srećna što je oba bivša momka i suparnice ispratila iz rijalitija:

Foto: TV Pink Printscreen

Pa osećam se jako srećno što sam dogurala do ovde, visoko 8. mesto. Nisam očekivala da ću ispratiti bivše i suparnice, i moram reći da je jako lep osećaj. Iznenadila sam se kada su ispali i Maja i Mina i Filip, ali mi je drago što sam se ovako plasirala - rekla je Aleks.

Što se tiče odnosa sa Filipom, neću ga tužiti, ali završili smo komunikaciju, nema potrebe da se čujemo, niti bilo šta, opraštam mu sva ona nedela. Sa Janjušem nisam ni pričala nakon svega, a neću ni sada - rekla je Aleks o bivšim momcima.

Foto: TV Pink Printscreen

- Što se tiče Tarine priče da će me tužiti, može ona da radi šta hoće, ja stojim iza svake svoje reči, ali da se zna da mogu i ja nju da tužim za indirektu pretnju, mislim na ono kada mi je rekla da li jedva čekam da dođem u Skoplje, a svi znaju šta se meni tamo desilo - kometarisala je Aleksandra navode za tužbu Tare Simov.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: N.B.

#Aleksandra Nikolić Mima

#Zadruga