AKTUELNO

Kao i uvek, bez dlake na jeziku!

Pevačica Zorica Marković pojavila se ove večeri na spektakularnoj žurki povodom završetka ''Zadruge 4'', a tom prilikom je za Pink.rs otkrila na koji način planira da pomogne Milici Kemez oko kuće, a onda prokomentarisala i aktuelna dešavanja iz rijalitija.

Foto: Pink.rs/M. Mijatović

- Slegli su se utisci, puno mi je srce zbog Milice. To mi je bio cilj i želja. Ja sad razmišljam za plac gde, šta i kako. Treba ta kuća da se napuni, pa da se salon napuni. Čule smo se, ona je umorna, treba da dođe da se vidimo. Puno mi je srce što je narod ukapirao kome je zaista potrebno, ali nema veze, ima mene svakako - otkrila je Milica za Pink.rs i prokomentarisala pobedu Nadice Zeljković.

Foto: Pink.rs/JELENA SIMONOVIĆ

- Nadica je žena iz naroda, nije psovala za razliku od mene. Bila je aktivna, uvek nasmejana, nikad tužna. Kijini fanovi su doprineli, oćekivala sam njen visoki plasman - rekla je pevačica, pa prokomentarisala pomirenje Tare i Ša, a onda se ostrvila na Maju i Janjuša.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Njihovo pomirenje je njihov problem. Dok sam gledala Zadrugu, palo mi je napmaet da bih izašla drugi mesec već. Prevara na javnom mestu, preteraše ga. Maja i Janjuš su sprženi mozgovi, kaša... Tužno - poručila je pevačica.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: M.K.