AKTUELNO

Šok!

Fran Pujas je "Zadrugu 4" napustio kao petoplasirani učesnik. Nakon deset meseci provedenih u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu, Pujas je uspeo da nadmaši svoju bivši devojku Paulu Hublin, kojoj su mnogi takmičari prognozirali pobedu.

Fran je na žurku došao u pratnji svoje majke Gordane, sa kojom je bliži nego ikada. Pre nego što se desio haos između Tare Simov, Nenada Aleksića Ša i Marka Đedovića, u koji se Fran umešao kako bi spustio tenzije, ekipa našeg portala obavila je intervju sa njim.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Fran nam je na početku otkrio da nije očekivao da bude visoko plasiran.

Nisam ovo očekivao. Video sam koliku podršku imam kada sam izašao, svaka čast svim ljudima, zahvalio bih se još jednom. Top. Mislio sam da će Paula biti bolje plasirana od mene. Mislio sam da će biti prvo, drugo ili treće mesto - rekao je Fran.

U "Zadruzi 4" povela se priča o takozvanom "prokletstvu petog mesta". Naime, zadrugari su primetili da su sve takmičarke koje su osvajale peto mesto u "Zadruzi" sledeće godine doživele haos. Miljana Kulić je nakon "Zadruge 1" ušla u vezu sa Zolom, za koju tvrdi da joj je upropastila život. Maja Marinković je nakon "Zadruge 2" imala aferu sa oženjenim Janjušem, što je i njoj potpuno promenilo život, a isto se desilo i Tari Simov, koja je nakon petog mesta u "Zadruzi 3" ušla u vezu sa oženjenim Ša.

Da, da, da, znam za to. Videćemo možda u petici, možda i ja budem sa nekom udatom - našalio se Pujas.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Fran je bio gost jučerešnje emisije "Premijera - Vikend specijal", gde je uživo u programu imao sukob sa Paulom. On je tada izneo da je saznao da je ona bila intimna sa Čorbom, kao i da je saznao da je bila ispod pokrivača sa Nikolom Đorđevićem. Zbog toga što ga je, kako je istakao, slagala o ovim stvarima, Fran je zauvek završio sa Paulom.

Nismo ni o čemu pričali posle toga. Nisam ljut na nju, gotovo je. To je to. Bolje da je tako, nego da imamo onakve scene. Zbog svega - istakao je Fran.

Fran se pre kraja "Zadruge 4" dogovorio sa Ša da će živeti neko vreme kod njega, ali nije prespavao u reperovom stanu, kako se on pomirio sa Tarom.

Nisam kod njega. Iskreno, šokiralo me je njihovo pomirenje. Nisam stigao da pričam sa njim, on je proveo noć sa Tarom - odgovorio je Pujas.

Foto: Pink.rs/M. Popović

Ostajem ovde. Što se muzike tiče, videćemo, prvo da dođem sebi, pa ćemo sve lagano. Što se letovanja i odmora tiče, videću to sve. Moram prvo sebi da dođem, pa ću sve dalje... - zaključio je Fran.

Foto: Pink.rs/M. Popović

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: Pink.rs

#Zadruga