AKTUELNO

Progovorio i o selidbi za Švedsku!

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković pojavio se sa ćerkom na velikoj žurki u Šimanovcima povodom završetka ''Zadruge 4'', a osim u društvu naslednice, uživao je i u društvu prošlogodišnje pobednice Ive Grgurić i njene majke.

Taki je u intervjuu za Pink.rs otkrio da li se Maja čula i videla sa Janjušem nakon haosa u superfinalnoj noći.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Posle svega se osećam malo umorno, ali od sutra odmor. Neko je sinoć malo više popio i bahato se ponašao... Jutro je pametnije od večeri. Moja želja je da ovo bude kraj, mislim da je Maja stavila definitvno tačku na odnos s Janjušem. Nije se čula s njim, cure informacije da je Maja bila s njim i da nije spavala kod kuće, ali nije tačno, od jutros od 8 sati smo zajedno. Pričali smo o svemu, ona je dugo bila unutra. Prvo sam joj rekao da je volim - rekao je Taki i progovorio o pobedi Nadice Zeljković.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Čestitam Nadici na pobedi, i njoj i Kiji. Zadovoljan sam Majinim plasmanom, tako je narod odlučio - kaže Marinković, a o mogućem preselju u Švedsku sa ćerkom poručuje:

- Imam neki biznis u Švedskoj, malo bih da je sklonim odavde, ali videćemo - rekao je Majin otac i otkrio i kakvom je odnosu sada sa Natašom Moskvom.

Foto: Privatna arhiva

- Ja sam slobodan čovek, o Nataši Moskvi sve najlepše, sve moje ljubavi žive daleko... U kontaktu sam sa Natašom, Maja za to ne zna. Mi smo samo prijatelji, a da li ima nešto više između nas, to neka ostane naša mala tajna - poručio je Marinković za Pink.rs.

Autor: M. M. ; M. K.