AKTUELNO

Vlasnik televizije Pink najavio novi, veliki projekat o kojem će brujati Balkan.

Upravo je na večilanstvenu žurku povodom kraja Zadruge 4, došao vlasnik Pink media grupe, Željko Mitrović. Voditelj Darko Tanasijević je obavio intervju sa njim, a Mitrović se ovom prilikom obratio svim gostima na žurki.

- Posle tri neprespavane noći relativno sam dobro. Nekako se osećam kao da sam kod svoje kuće, ali jedva čekam da sve ovo prođe i da se dobro naspavam. Osećam veliko zadovoljstvo, pre svega zbog abnormalnog rejtinga i ogoromnog uspeha. Ako pogledamo sve te brojke, imamo više od 8.000 sati proizvedenog programa, preko 500 emisija, a prosečan rejting bio je bolji od svih dosadašnjih Zadruga - rekao je Mitrović.

Foto: Hello/Luka Šarac

Zadruga je, kako je istakao, jedan od najkomplikovanijih i najatraktivnijih show programa koji je ikada proizveden na planeti.

- To govorim pre svega iz razloga što su, ne samo u Srbiji, nego u barem osam zemalja, rejtinzi bili impresivni. Nenormalno je da u jednoj maloj zemlji, u kojoj ima preko 7 miliona stanovnika, imamo preko 3,5 milijardi pregleda samo na jutjubu. Setite se kada je Gangam stajl imao preko milijardu pregleda - cela planeta se drmala! Imamo preko 3,5 milijardi pregleda u ovoj sezoni, a u prethodne dve čak 7 milijardi. Ako otkrijem u čemu je tajna, onda to neće biti tajna, tako da ćemo taj recept čuvati - rekao je Mitrović.

Vlasnik Pinka najavio je i nešto drugačiji projekat i mnogo iznenađenje u Zadruzi 5.

- Suština je u tome da smo za Zadrugu 5 pripremili mnogo iznenađenja, formiraćemo jedan ceo blok, svi učesnici će imati više igara u zimskom periodu. Mi smo se bazirali previše na vodu, ali moram da kažem da je lepog vremena sve manje. U tom smislu ćemo se bazirati na sve one takmičarske igre koji će se igrati u zimskom periodu. Moram ekskluzivno da najavim da će Zadruga 5 biti poslednja Zadruga, jer spremamo nešto novo. Potencijalnim učesnicima je ovo poslednja šansa - rekao je Mitrović.

Foto: Hello/Luka Šarac

Kaže da su mu nakon finala Zadruge 4 stigle čestitke kolega iz regiona.

- Sad sam se čuo sa nekoliko kolega koji vode velike televizije u regionu, svi iskreno čestitaju, što mi je drago. Sa pojedinima sam se video na Kanskom festivalu, svi su egzaltirani, i svi oni znaju koliko različitih ljudi učestuje na ovim projektima. Svi znaju koliko incidenata u danu se ovde desi, i koliko energije treba uložiti da se to reši - kaže Mitrović.

Osvrćući se na Zadrugu 4, Mitrović zaključuje:

Ja neću odvajati upečatljive trenutke, ali jeste suštinski da je svaki vid emocije bitan. To je vezivni faktor između publike i ekrana. Nastojaćemo da to zadržimo i u Zadruzi 5.

Detaljnije u nastavku ovog teksta:

Autor: N.B.

#Zadruga

#Željko Mitrović