AKTUELNO

Ove noći na programu TV Pink i zvanično startuju letnje emisije "Zadruga - Narod pita", tokom kojih će milioni gledalaca, koji su deset meseci pratili živote zadrugara, imati priliku da se uživo uključe u program i zadrugare pitaju sve ono što žele.

Prva emisija u ovoj letnjoj sezoni biće po mnogo čemu posebna i nema sumnje da će privući pažnju miliona gledalaca Pinka, budući da će se u "vrućoj stolici" prvi put posle svega što se izdešavalo u četvrtoj sezoni "Zadruge" naći reper Nenad Aleksić Ša!

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Oni će bez dlake na jeziku govoriti o svom odnosu i ljubavi, a gledaocima će biti pružena prilika da ih uživo pohvale, iskritikuju i pitaju sve ono što su oduvek želeli, a tiče se njihovih postupaka u "Zadruzi" i javne preljube o kojoj region ne prestaje da bruji.

Međutim, to nije sve - u studio stiže i Tarin bivši prijatelj, a sada ljuti suparnik Marko Đedović, koji će se pred kamerama suočiti sa Ša i bez dlake na jeziku progovoriti o svemu.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Šta je laž, a šta istina od svega što su jedno o drugom iznosili javno, da li će se suočiti i na sudu, ali i u kakvom je sada Marko odnosu sa Nenadom, budući da se on pomirio sa Tarom, gledaoci će saznati večeras uživo u 22h na TV Pink!

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Domaćin večerašnje emisije biće voditelj Milan Milošević, a vi ne propustite TV suočavanje nekadašnje družine iz "Zadruge" - uživo na Pinku!

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: D.T.