AKTUELNO

Večeras su se u studiju TV Pink u emisiji "Zadruga - Narod pita" suočili Nenad Aleksić Ša i Marko Đedović, koji je pokušao reperu da otvori oči i stavi mu do znanja da Tara Simov još uvek nije prebolela Mateju Matijevića, bivšeg dečka iz prethodne sezone rijaltija.

Đedović se tokom razgovora u studiju dotakao i prepiski, tačnije Tarinih poruka koje su usledile nakon njene diskvalifikacije. Tara je tada priznala da da je u "Zadruzi" zapravo sve vreme patila za Matejom, i dok je bila sa Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Majke mi, užas, baš sam bila loše. I Čorba isforsiran, i svidi mi se, nije da mi se nije svideo, i ja kao nešto odlepim sedam dana i prođe. I opet Mateja... Pakao! I onda za Ša, ja sam deset puta javno ponovila:"Mateja vrlo dobro zna na šta ja mislim" i trebalo je da skapira, zna 101 odsto na šta sam mislila - glasi jedna od Tarinih poruka, a na konstataciju njenog sagovornika da je "ono iz treće sezone bila ljubav, a ne ovo sada (sa Ša)", ona je potvrdila:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

I ti govoriš apsolutnu istinu i u pravu si, samo ja to ne smem javno da kažem. A to što je falilo ove godine, faliće zauvek.

Takođe, Tarin sagovornik je Nenada nazvao gluperdom sa kojom se treba sprdati, sa čim je saglasna bila i ona sama.

I ja sam isti tabor, bez brige.

Pogledajte:

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Foto: Instagram.com

Autor: PINK.RS