AKTUELNO

Iskreno je priznao šta misli o superfinalistima četvrte sezone "Zadruge", ali i trijumfu svoje bivše tašte.

Popularni folk pevač Sloba Radanović večeras je promovisao svoj prvi studijski album "Momak iz provincije", u čiju čast je upriličio gala žurku za prijatelje, saradnike, ali i pripadnike sedme sile kojima je priznao da je u album uložio dosta novca, ali da se ne kaje.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Ne, ja sam ekonomičan čovek. Nisam nikome dužan ništa, hvala Bogu, izgurao sam sve ovo. Ne bih baš pričao o ciframa, dao sam pare u visini jednog stana jednosobnog, možda, u Beogradu. Ja nisam čovek koga zanimaju kola, nekretnine... Više volim da ulažem u ono što ostaje iza mene - kaže Sloba, kojem je veče ulepšao dolazak majke Draginje Radanović.

- Moja majka je ponosna, preponosna, mnogo mi je drago što je tu večeras. Trenutno nije u stanju da je toliko pokretna, ali mi je drago mnogo što je večeras tu sa nama.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Novinari su ga upitali i kako komentariše trijumf bivše tašte Nadice Zeljković u superfinalu četvrte sezone rijalitija "Zadruga".

Nemam nikakvu emociju prema tome, stvarno. Ne zanima me, jednostavno, to, bazirao sam se na svoj život, na svoj album, ništa me drugo ne zanima. Svaka čast, naravno, narod je tako odlučio - u svom stilu odgovorio je Sloba, koji je na pitanje ko mu je bio favorit priznao:

Foto: Pink.rs/S. Kuvekalović

Ne znam, možda Jovana misica.

Autor: P. R.