AKTUELNO

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" Marko Đedović šokirao je repera Nenada Aleksića Ša, ali i milione gledalaca, sa kojima je podelio nova saznanja - da je Tara, dok je Nenad bio u rijalitiju, u više navrata bila intimna sa svojim bivšim verenikom Stefanom.

Naime, Đedović je podelio informacije koje je sa njim podelila Stefanova komšinica, koja tvrdi da je Tara redovno dolazila kod Stefana u stan, gde su često imali seks, o čemu je čak, navodno, svedočio i komšiluk.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Gospođica Tara se j*bavala sa Stefanom, pitaj je večeras za stan broj 14 na Ćalijama. Svojim očima je videla 10 puta minimum, pre neki dan je bila. Vrhunac svega što je mom komšiji Stefanu neko ogrebao auto. Non-stop se j*bavali, čulo se po zgradi sve. Ja je videla deset puta minimum, nego njemu se javim i onda ne mogu da slikam. Ma, samo je pitaj za stan 14! Pred finale prestala da dolazi - pisala je Đedoviću Stefanova komšinica, koja je između ostalog dodala:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Inače, čim je izašla iz Zadruge došla je kod njega, slikaću ti zgradu. Pitaj je kako se vozi u sivom golfu. Inače, Stefan je super dečko i ja ga znam i ne bih volela da sazna da je od mene poteklo, živimo u istoj zgradi. Pošto je fuksa ko zna šta prezentovala da se dečku ogrebe tek izlakirani auto... A samo ona je znala da mu ne rade kamere, gde mu stoji auto niko od komšija nije znao. Nisam mogla da slikam zbog njega, video bi me.

Pogledajte prepiske u nastavku:

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Autor: D.T.

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov